meseszep-a-szepseg-es-a-szornyeteg-elozetese/2016/11/14

Meseszép a Szépség és a szörnyeteg előzetese

2016. november 14. Ficsor Tamás Mozi Hírek

Már az első rövid bepillantás a Szépség és a szörnyeteg elő előzetesébe is több millió embert vonzott a képernyők elé. Pedig abba szinte semmit sem látni, ám a hosszabb kedvcsinálóban annál inkább akad látni való.

Emma Watson a Harry Potter után belépett a Disney világába és megtestesítheti az 1991-ben elkészülő több Oscar-díjat nyert rajzfilm főhősét. A másik címszereplő hőst pedig Dan Stevens fogja alakítani egy alapos maszkírozással. Maga a film is agyon lesz maszkírozva, vagyis a moziban ülve a CGI mennyország érzése foghat majd el minket. Bill Condon által rendezett volt hú marad a kortárs közönséghez, így többször hallhatunk majd a mesében lévő zenéket.

A film az eredeti mesefilm élőszereplős változata lesz, amiben a csodás Belle a csúf szörny börtönében találja magát, köszönhetően a feltaláló apjának Maurice-nek. Annak érdekében, hogy szabad legyen az apja ott marad az elvarázsolt szörnyeteg kastélyában. Az idő múltával Belle kisasszony rájön, hogy nem is olyan gonosz az a vadállat. Ráadásul a kastélyt felfedezve megismeri a többi elvarázsolt lakót, így megtudva, hogy mi is történt a szerencsétlen herceggel. Ám mindig van egy rossz fiú, aki most itt Gaston. A közeli faluban lévő emberekkel a szörny életére törnek.

A két főszereplő mellett még Luke Evans, Emma Thompson, Ewan McGregor, Josh Gad, Kevin Kline, Audra McDonald és Gugu-Mbatha Raw is feltűnnek bár néhányukat csak a hangjuk alapján ismerünk majd fel. A következő év blockbuster-e március 23-n indul a mozikban.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OvW_L8sTu5E[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: