milyen-tablagepet-valasszunk-a-gearbest-kinalatabol-2/2016/06/14

Milyen táblagépet válasszunk a GearBest kínálatából?

2016. június 14. Uszkai Dávid Mobil hírek

A GearBest most tartja a korábban már általunk is beharangozott nagy nyári akcióit melynek keretében számos táblagépet vásárolhatunk, nagyon alacsony áron. Hogy mégis melyiket érdemes választani? Ehhez nyújtunk egy kis segítséget!

Itt van például rögtön a Teclast Tbook 11, ami ezúttal az akció keretében csupán 139.99 dollárba kerül. További részletekért, kattints ide.

Az Intel-es akció keretében mely június 14-16 között érvényes, az Intel kuponok segítségével még olcsóbban juthatunk táblagépekhez. Az akció korlátos így érdemes sietni és az elsők között lenni. Ha érdekelnek további információk, kattints ide:

Az Inteles promóciónál a további táblagépekre kattintva még több akcióval találhatjuk szembe magunkat. Többféle árkategóriából válogathatunk, így találunk $79.99 alatt is táblagépet, egészen a $449.99-os árcéduláig.

 

Van egy "summer chillout clearance" leárazás is, erre is érdemes egy pillantást vetni:

Ha gamer vagy és nem akarsz kimaradni az akciókból, irány a Gaming revolution oldal.

Teclast is többfajta táblagéppel várja a vásárlókat, mint pl. a Teclast X3 pro vagy a Teclast Tbook 11, mind alacsony áron.

Európából érdemes az alábbi két oldalt meglátogatni, hisz ez sokkal kényelmesebb és gyorsabb vásárlást kínál emellett a vámköltségekkel sem fog meggyűlni a bajunk.

 

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: