nyerd-vissza-a-hibas-laptopod-vetelarat-az-asus-szal/2015/07/14

Nyerd vissza a hibás laptopod vételárát az ASUS-szal!

2015. július 14. Herczeg Balázs Hardver Hírek

Az ASUS újabb akcióval próbálja belopni magát a felhasználók szívébe, ezúttal a laptopok kategóriáját megcélozva. Az ASUS 2015. július 13-tól hazánkban is elindítja kiemelt megbízhatósági programját, ami az alap, 2 éves jótállás mellett extra biztonságot és kényelmet biztosít. A programba regisztráló, ASUS notebookot és táblagépet vásárló felhasználók a jótállási idő első évében, műszaki meghibásodás esetén a készülék javításán felül a vételárat is visszakapják. (Legalábbis az első éven belül.)

A programban az ASUS teljes notebookos termékkínálata részt vesz, a belépőszintű modellektől a legmagasabb teljesítményt nyújtó, játékosoknak szánt készülékekig terjed a skála. Az iskolakezdésre készülő családok, diákok számára jó hír, hogy az ASUS Bizalom programba a Transformer Book család 2 az 1-ben modelljei és a ZenPad androidos táblagépek is beletartoznak. A későbbiek folyamán a hazai megjelenéseknek megfelelően bővülhet a programban résztvevő termékek listája.

[caption id="attachment_58394" align="aligncenter" width="659"]

asus-x555-white

ASUS X555 White[/caption]

Az ASUS Bizalom leírása:

  • Vásároljon egy, a programban résztvevő ASUS notebookot, 2 az 1-ben készüléket vagy ASUS ZenPad tabletet 2015. július 13. és 2015. december 31. között.
  • Regisztrálja a készüléket a www.asusbizalom.hu oldalon a vásárlást követő 15 napon belül a vásárlást igazoló számla feltöltésével – az engedélyezett regisztrációk maximális száma háztartásonként 1, vállalatonként 10.
  • Ha a készülékkel kapcsolatban műszaki probléma merülne fel, hívja az ASUS Ügyfélszolgálatot, ismertesse a problémát és kérjen javítást.
  • Amennyiben a hiba a vásárlást követő 31 napon túl és 365 napon belül következne be, akkor a javításon felül a készülék vételárát is visszaigényelheti az ASUS Bizalom programnak köszönhetően.
  • Nyújtsa be igénylését a www.asusbizalom.hu oldalon a termék javítását követő 30 napon belül a javítási dokumentumok feltöltésével.
  • Amennyiben igénylése jogosnak bizonyul, 30 napon belül teljes visszatérítést fog kapni közvetlenül a bankszámlájára, vagyis a javított készüléket és az árát is visszakapja.

A Bizalom programban résztvevő notebookokkal, 2 az 1-ben készülékekkel és táblagépekkel az átlagfelhasználók mellett azon szűkebb vásárlói csoportok igényei is kielégíthetők, akik olykor 1-2 kiemelt jellemző – pl. grafikus teljesítmény, ultramobilitás – mentén választanak.

Milyen funkcióra van szüksége? Melyik ASUS termékcsalád a megfelelő választás?
Notebook Prémium kialakítású laptop ASUS ZenBook™ sorozat
Multimédiás felhasználásra kialakított, nagy teljesítményű laptop ASUS N sorozat
Gamer felhasználásra kialakított, nagy teljesítményű laptop ASUS G sorozat
Átlagfelhasználásra szánt laptop ASUS K, S, X sorozat
Átlagfelhasználásra szánt belépő szintű laptop ASUS EeeBook
Üzleti felhasználásra kialakított laptop ASUSPRO B és P sorozat
2 az 1-ben készülék Átlagos felhasználásra szánt átalakítható laptop és tablet egyben ASUS Transformer Book sorozat
Prémium kialakítású átalakítható laptop és tablet egyben ASUS Transformer Book Chi sorozat
Laptop és tablet egyben, 360°-ban kiforgatható kijlezővel ASUS Transformer Book Flip sorozat
Tablet Androidos tablet átlagos és multimédiás használatra ASUS ZenPad™ sorozat

Az ASUS Bizalom program részleteiről és feltételeiről az www.asusbizalom.hu weboldalon tájékozódhatnak a felhasználók.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: