overmax-x-bee-drone-3-1-hogy-felulrol-csodalhassuk-a-vilagot/2015/05/18

Overmax X-Bee Drone 3.1 - hogy felülről csodálhassuk a világot

2015. május 18. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Az Overmax bemutatta az X-Bee Drone 3.1 drónt, melyekkel a repülés adta élmény mellett légi képeket és videókat készíthetünk. A gyártó a 34 x 34 x 9 cm méretű drónhoz három darab 700 mAh kapacitású akkumulátort mellékel, így akár 40 percig is a levegőben navigálhatunk anélkül, hogy haza kellene mennünk újratölteni. A 2 GB kapacitású memóriakártya (mely 32 GB-osra is cserélhető) gondoskodik arról, hogy a levegőben töltött időből minél több felvétel készülhessen a 2 MP felbontású kamerával anélkül, hogy aggódnunk kelljen azért, hogy mikor telik meg a memóriakára, értékes felvételek rögzítésének lehetőségét kockáztatva.

A X-Bee Drone 3.1 masszív felépítésű szerkezet négy propellerrel, mely akár 100 m-es távolságból is irányítható. Arról, hogy minél több és jobb légi mutatványt produkáljunk a 6 tengelyes giroszkóp gondoskodik. Ha valami balul sülne el, és elveszítjük az irányítást, a lapátokat megsértve, a 8 mellékelt lapáttal (tehát összesen 12 db, 6 fehér, 4 fekete és két piros) tovább folytathatjuk a repülést. Az éjszakai repülést a drónon elhelyezett LED fények teszik kontrollálhatóbbá.

OV-X-BeeDrone_front(black)

A piros, fehér és fekete színben elérhető drón dobozában egy távvezérlőt, 12 lapátot 2 USB töltő kábelt, egy 2 GB-os memória kártyát, egy kártyaolvasót és csavarhúzót találunk. Az X-Bee Drone 3.1 ára egyenlőre nem ismert.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: