premium-minosegu-hazakat-villantott-az-enermax/2016/10/13

Prémium minőségű házakat villantott az Enermax

2016. október 13. Ficsor Tamás

Még a napokban számoltunk be arról, hogy az Enermax régiúj tápja milyen nosztalgikus érzést is kelt. Azonban az új Micro-ATX méretű háza ennek a szöges ellentéte.

Az új SteelWing nevezetű Mini-ITX és Micro-ATX alaplapokat fogadó ház a kompakt felhasználókat veszi célul. A prémium anyagminőségű ház túlnyomó része alumíniumból készült. Az előlap 3,5 mm vastag alumíniumból készült, melynek félig nyitott kialakításán lévő bordák is egy azon anyagból vannak. Ezzel nem csak a megjelenést és az élettartamot növelték, hanem a benne lévő hardverelemek hűtéséről is gondoskodik. A gyártó szerint akár háromszor gyorsabb hőelvezetést biztosít az acél elemkből készült készült társaival szemben.

1476291669_982_enermax-steelwing-housing-is-made-of-aluminum-and-tempered-glass

Kell is a jó hőelvezető képesség, hisz csak egy darab ventilátor szerelhető a házba, aminek elől van helye. Ugyan ide telepíthető még egy 120 mm-es radiátor, bár ahhoz le kell mondani, egy  3,5" HDD helyről. Viszont, vízhűtés nélkül van elől és hátul 1 db 3,5", illetve még a hátső mellé telepíthető egy 2,5" inches HDD/SSD. A beszerelhető SFX szabványú tápegség miatt nem marad hely a nagyobb CPU hűtőknek, viszont GPU terén 290 mm-ig mehetünk.  A jó megjelenésért felelős még a 3 mm vastag edzett üveg oldallap. A Steelwing piros és zöld színkombinációban lesz elérhető.

enermax-steelwing-housing-is-made-of-aluminum-and-tempered-glass

Az árról egyenlőre nincs hír.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.  

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zBVmZrjpJoE[/youtube]

 

Írta: Ficsor Tamás