pro-cycling-manager-2017-itt-a-gameplay-trailer/2017/06/01

Pro Cycling Manager 2017 - Itt a gameplay trailer!

2017. június 01. Kocsis Bence PC hírek

Június 15-től újra kerékpárra pattanhatunk, még ha képletesen is, hisz megjelenik a Pro Cycling Manager 2017, melyben Froome-ot, Contador-t, Quintana-t, vagy más kedvencünket irányítva kell harcba szállnunk a szakaszok, vagy versenyek megnyeréséért. Az új játékban több, mint 200 versenyen (ami több, mint 500 szakaszt jelent) vehetünk részt, melyek közt olyan legendás versenyek kaptak helyet, mint a Tour de France, vagy a La Vuelta Espana, de természetesen a klasszikus egynaposok sem maradnak ki a sorból.

A Pro Cycling Manager 2017 új előzetesében Christian Prudhomme elmondja az új résszel kacspolatos érdekességeket. Kitér az új útvonalakra, játékmenet mechanikára. A Cyanide számos újítást vezetett be, ami a versenyek tempójában, kerékpárosok sebességében, AI viselkedésén és multiplayer funkciókon mutatkozik majd meg leginkább. MInden változtatás közelebb viszi a játékosokat a valósághoz.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2EGvKSLx4gI[/youtube]

.

A Pro Cycling Manager június 15-én jelenik meg PC-re, az Xbox One és PlayStation 4 konzollal rendelkezők pedig A Tour de France 2017 játékot szerezhetik be ugyanebben az időpontban.

A Pro Cycling Manager már előrendelhető Steam-en, jelenleg 10%-os kedvezménnyel.

Írta: Kocsis Bence