probald-ki-egy-evig-az-asrock-private-cloud-szolgaltatast/2014/09/10

Próbáld ki egy évig az ASRock Private Cloud szolgáltatást!

2014. szeptember 10. Kocsis Bence Adattárolás hírek

Az elmúlt hetekben a külföldi világsztárok felhőből ellopott képeitől volt hangos a sajtó. Ahogy a mondás tartja, az okos ember más kárán tanul, így ez a legjobb időpont arra, hogy megvédjük és biztonságban tudjuk azon dokumentumainkat, képeinket, amelyeket nem szeretnénk mindenkinek megmutatni. Legyen az egy videó a szalon-spicces buliról vagy a legjobb “Nessun dorma” előadásunk a zuhany alatt, amit nem feltétlenül díjazna mindenki. Ahelyett, hogy ezeket a tartalmakat egy publikus szerverre töltenénk, miért ne tárolhatnánk azokat saját merevlemezünkön, melyhez az ASRock Cloud privát felhő-szolgáltatással azonnal hozzáférhetünk?

Az ASRock Cloud – Orbweb.ME segítségével a felhasználók közvetlenül a saját számítógépükre tudnak csatlakozni mobil eszközeikkel, legyen az okostelefon, tablet vagy egy másik számítógép. A keresés, a szerkesztés és a fájlmozgatás az egyes eszközök között természetesen az ASRock Cloud alapfunkciói közé tartozik.

Továbbá képes arra, hogy távolból ki- és bekapcsoljuk vele számítógépünket, valamint a távvezérléssel ugyanazokat a funkciókat érhetjük el, mint ha ott ülnék saját gépünk előtt. Egy igazán érdekes funkció, hogy a különböző eszközeinken tárolt tartalmak között egyszerre kereshetünk. És mi az egészben a legjobb? Hogy fontos dolgainkat a saját gépünkön tudhatjuk, így az ASRock Cloud biztonságosabb tárolást nyújt adatainkra nézve, mint más felhőszolgáltatások és publikus file-szerverek.

Természetesen az összes ASRock alaplap támogatja az ASRock Cloud szolgáltatást, így Ön egyszerűen térhetünk át az ASRock Cloud Orbweb.ME Professional egy évig ingyenes verziójára az “ASR2014B” promóciós kód beírásával, továbbá egy hónapig az Orbweb.ME Ultimate kiadását is használhatjjuk.

Nézd meg, hogy működik a szolgáltatás:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1CY6BCT237Q[/youtube]

A szolgáltatás az alábbi oldalon lévő alaplapokhoz 1 évig ingyenes: http://www.asrock.com/feature/cloud/index.html

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: