rendelj-a-gearbest-europai-raktarabol/2017/03/19

Rendelj a Gearbest európai raktárából

2017. március 19. Uszkai Dávid Mobil hírek

A világ egyik legnagyobb kínai webáruházának akcióiról már számtalanszor olvashattatok itt az oldalunkon, ezúttal pedig egy újabb lehetőséget szeretnénk bemutatni Nektek.

Egyik visszatartó erő az lehet a vásárlástól, hogy a termékek általában Kínából érkeznek és ha nem futárcéggel intézzük a szállítást, akkor akár hónapokba telhet míg megérkezik hozzánk, nem is beszélve az út közben felmerülő akadályokról, mint pl. a vámolás. Mivel minden EU-n kívüli termék vámköteles ezért ha futárral, ha postán érkezik a termék számítanunk kell rá, hogy vámot kell fizetnünk utána. Ezzel nagyon trükközni se lehet, hisz azonnal kiszúrják ha valami nincs rendben a termék meghatározott árával. A vám fizetés leginkább a drágább műszaki cikkeknél (pl. mobiltelefon vagy táblagép) jelenthet nagyobb problémát, hisz ekkor kell egy csomót pluszba fizessünk. Szerencsére erre is van megoldás, hisz a Gearbest-nek van európai raktára is, ahol szintén számos akciót és learázást szoktak tartani ráadásul a vám miatt sem kell aggódni, hisz EU-n belülről jön a vásárolt termék. Bár a kínálat egy kicsit szegényesebb, azért nem lehet okunk panaszra, hisz rengeteg termék közül válogathatunk. Lássuk mit találunk a Gearbest európai raktárába.

Az utóbbi időben eléggé elterjedtek a kínai telefonok, így ennek megfelelően itt is első sorban a mobiltelefonok viszik a prímet. Vegyük példának a Vernee Mars 4G-t mely Android 6.0-ás operációs rendszert, 5.5"-es kijelzőt, 8 magos Helio P10 processzort, 4 GB RAM-ot, 32 GB belső tárhelyet, 13 megapixeles kamerát, ujjlenyomatolvasót és Type-C csatlakozót kínál mindössze 55000 Ft-os áron. De ha kicsit olcsóban szeretnénk, hasonló tulajdonságokkal rendelkező telefonhoz jutni, remek választás lehet a Umi Max mely szintén 6-os Android-al, a fentebb említett 8 magos Helio P10 processzorral, 3 GB RAM-al, 16 GB-os belső tárhellyel, ujjlenyomatolvasóval, Type-C csatlakozóval lehet a miénk 45000 Ft-os áron.

1470217969140934

Telefonok mellett természetesen más elektronikai cikkeket is találunk, aki például táblagépet szeretne magának vásárolni, az is a bőség zavarában küzdhet, hisz számos modell közül választhat. Ott van például a CHUWI VI10 PLUS mely Remix OS 2.0-s operációs rendszert kapott, mely tulajdonképpen egy táblagépekre optimalizált és kissé átalakított Android. A VI10 PLUS egy 10.8"-es IPS FULL HD érintőkijelzőt kapott, mely gyönyörű látványvilágot kínál a felhasználónak. A gép belsejében egy 64 bit-es Intel Cherry Trail Z8300 processzor és 2 GB DDR3L RAM dolgozik, tárhelye pedig 32 GB-os. Ára is barátságos, hisz 42000 Ft-ért már megvásárolhatjuk. Ha viszont valaki ennél többre vágyik, az is találhat magának valamit, ott van mondjuk a Teclast Tbook 16 Power melyet a Gearbest-nek köszönhetően reményeink szerint mi is kipróbálhatunk a következő hetekben és megoszthatjuk Veletek tapasztalatainkat. A Teclast gépe dupla operációs rendszert, 64 bit-es Windows 10-et és Android 6.0-t kapott melyhez az erőt egy 64 bit-es 4 magos Intel Atom x7-Z8750 szolgáltatja, táblagépeket megszégyenítő 8 GB RAM-al együtt. Az érintőképernyő 11.6"-es és FULL HD felbontással rendelkezik. Ára ennek megfelelően egy kicsit vaskosabb is hisz a Tbook 16 Power 89000 Ft-ba kerül.

    1483495307502500

A termékek végtelen tárháza természetesen itt nem ér véget, hisz találunk TV okosítót, akciókamerát, okosórát, robotporszívót és egyéb elektronikai cikkeket és kiegészítőket, amik közül mindet szinte lehetetlenség felsorolni, annyi van belőlük, érdemesebb inkább mi magunk vetnünk egy pillantást a kínálatra. Ha felkeltette az érdeklődésedet IDE kattintva (vagy a lenti képre) ellátogathatsz és megtekintheted a teljes ajánlatot. És ne feledd! Ha szeretnéd elkerülni a vám okozta bonyodalmakat és kellemetlenségeket, érdemes az európai raktárról rendelni!

euwarehouse

728_90

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: