rseat-rs1-assetto-corsa-special-edition-bejelentes/2015/04/13

Rseat RS1 Assetto Corsa Special Edition bejelentés!

2015. április 13. Kocsis Bence Periféria hírek

A Kunos Simulazioni bejelentette az RSeat LTD-vel és France Simulateur SARL-ral kötött együttműködését, akik a játékeszközök és versenyülések hivatalos európai disztribútorai. A partnerség eredménye az RSeat RS1 Assetto Corsa Special Edition versenyülés, mely az Assetto Corsa piros fekete színeibe öltözött variációja és tartalmazza a játék teljes, Steam-ről letölthető  változatát. 

002

Az RS1-re azért esett a Kunos Simulazioni választása, mert nagyon ergonomikus, megbízható és kompatibilis az olyan népszerű játékvezérlőkkel, mint a Logitech, Fanatec vagy Thrustmaster verseny kormányok és pedálok. Az RSeat RS1 Assetto Corsa Special Edition kompatibilis a Thrustmaster T500RS, T300RS, TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition, Fanatec Porsche GT2/GT3, CSR és CSR Elite, Clubsport Wheel, valamint Logitech G27/G25 kormányokkal, Thrustmaster T500RS, T300RS, T3PA ADD-ON,  Fanatec clubsport V1, V2, CSR, CSR Elite és Logitech G27/G25 pedálokkal, váltókból pedig Thrustmaster TH8RS, Fanatec ClubSport, DSD, Logitech G25/G27 modellek élveznek támogatást. 

A kormány és pedálok számára fenntartott helyen felül billentyűzet és egér esztétikus elhelyezésére speciálisan kialakított hely áll rendelkezésre. Az kényelmes műbőr borítású ülésen az Assetto Corsa hímzett logója díszeleg, ami alatt a biztonsági öv helyének kialakított nyílások találhatók. A kagyló formájú ülés nagyon strapabíró, a nem műbőrrel fedett hátoldalon és oldalsó részen piros üvegszálas anyagból készült. 

007 006
.

Az RSeat RS1 Assetto Corsa Special Edition 729 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz beszerezhető, ami egy komoly összeg, de a szimulátorok megszállottjainak egy nagyon hasznos és kényelmes kiegészítő lehet a leggyorsabb körök kényelmes és profi körülmények közötti teljesítéséhez. A 729 eurós ár nem a plafon, hisz a gyártó még tablet, hangszóró és váltó rögzítő készletet is készített, amik külön megvásárolhatók. 

004

     

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: