rugalmas-hangszorok-a-teufel-tol/2014/06/12

Rugalmas hangszórók a Teufel-től

2014. június 12. Gosztonyi Adorján

A Teufel Audio bemutatta legújabb, rugalmas hangszóróit a Motiv B-t. Könnyen használható, kompakt és erős, szinte minden szobát megtölt hanggal. A hangszórókat csatlakoztathatjuk mobiltelefonhoz, tablethez, számítógéphez, vagy bármilyen audio forráshoz, ami rendelkezik Bluetooth-al vagy stereo kábellel. Készenléti üzembe kikapcsol magától, ha nincsenek használatban a hangszórók.

motiv-b-detail-02-1300x1300x72

"A Motiv B tökéletes megoldás egyszerű és megalkudni nem akaróknak, akik a lakás egész területén szeretnék élvezni a zenét."  magyarázta Adrian Brüll termékmenedzser. "A kompakt hangszórók egy különleges egyvelege a könnyű kezelésnek, egyszerű beállításnak és robosztus hangnak". A Motiv B automatikusan párosítható Bluetooth-on keresztül okostelefonnal, tablettel. Az aptX codec-nek köszönhetően garantált a megfelelő hangzás. Rendelkezik klasszikus csatlakozókkal is, hogy használhassuk számítógéppel, cd-lejátszóval vagy televízióval.

Forma és funkció kölcsönhatása

Az átlátszó akril lemez kiemeli  a Motiv B elegáns fehér házát és eközben fokozza a rendszer akusztikai tulajdonságait. Ez az egyedülálló lemez a teljesebb hangzás érdekében megnöveli a magas szórását és a beszéd is érthetőbbé válik. Teljesen mindegy a hangszóróhoz képest a hallgatási pozíció.

motiv-b-huelsta-01-1300x1300x72

Erő tartalék

A nagy teljesítményű, energiatakarékos D osztályú erősítő 48w-os és bi-amping-os. Aminek köszönhetően tiszta hangzás jön létre és megőrzi a részletgazdagságot. A progressív bass-reflex pedig 62Hz-től támogatja a mély hangokat.

A rendszer automatikusan bekapcsol, amit audio-jel érkezik és amint nem érkezik jel 20 másodpercen keresztül energiatakarékos módra vált.

Fogyasztói ára  249,99 €, ami megközelítőleg 74.000 Huf.

logo

Írta: Gosztonyi Adorján