sony-bravia-s90-lenyugozo-4k-megjelenitessel-es-terhatasu-hangzassal/2014/08/07

SONY BRAVIA S90 lenyűgöző 4K megjelenítéssel és térhatású hangzással

2014. augusztus 07. Kocsis Bence TV

A Sony a mai napon bejelentette a BRAVIAT termékcsaládjának legújabb tagját az ívelt S90 4K Ultra HD televíziót. Kétfajta méretben, 75”-os és 65”-os kivitelben is elérhető. Az S90 vékony, finoman kontúrozott kijelzője élethű és természetes 4K képet eredményez, melynek felbontása a Full HD négyszerese. A kijelző precízen tervezett íveinek köszönhetően a nézők az események középpontjában érezhetik magukat, miközben mindannyian kényelmesen élvezhetik az élethű látványt.

A TRILUMINOS kijelző páratlanul élethű piros, zöld és kék színeket ad vissza. A kiterjesztett Dynamic Range  intelligens módon kijavítja a túl világos vagy éppen túl sötét színeket. A Sony 4K X-Reality PRO technológia felskálázza a hagyományos televízió adásokat és a Blu-ray filmeket, így hihetetlen részletességgel élvezheti kedvenc műsorait. Az S90 ugyanazt a képminőséget nyújtja, mint az elismert Sony X9 4K TV.

sony_2

Az S90-ben most először mutatkozik be a Sony 4.2 csatornás Multi-angle Live Speaker rendszere, amely különálló meghajtó egységeket használ a bal és jobb oldali, valamint a surround csatornákhoz, a tökéletes térhatás érdekében. A ClearAudio+ Discrete Processing funkció megtartja az eredeti többcsatornás hangzást, kiemelkedő tisztasággal és részletességgel. A televízióban található két mélyhangszóró garantálja a gazdag és erőteljes basszusokat.

Ha még több basszushangra lenne szükség, akkor a csomagban található SWF-BR100B típusú fényes fekete színű vezeték nélküli mélysugárzónak köszönhetően tökéletesíthető a hangélmény. A világos tónusokat kedvelők számára a fehér színű SWF-BR100 típusú vezeték nélküli mélysugárzó az alternatíva.

Írta: Kocsis Bence