szeptember-30-crimes-punishments-the-art-of-subversion-megjelenes/2014/09/06

Szeptember 30.: Crimes & Punishments, The Art of Subversion-megjelenés

2014. szeptember 06. Teszt MissRayman_ Játék Hírek

Sherlock Holmes képességei és a te éleslátásod!

A Frogwares új játékbemutató videót hozott nyilvánosságra, amelyben megismerkedhetsz új nyomozós játéka, a Crimes & Punishments Sherlockjának egyik képességével, a "felforgatás művészetével". Ez már a második videó abból a sorozatból, amelynek újabb részeit hétről hétre  láthatja a nagyközönség, egészen 2014. szeptember 30-áig, amikor is a játék megjelenik PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

Holmes legfőbb ismertetőjegye magas intelligenciája és remek következtetőképessége. Mindemellett az a Sherlock, akit Arthur Conan Doyle álmodott meg, az álcázás nagymestere is és éppen erre helyezi a hangsúlyt a Frogwares a Crimes & Punishmentsben, amit a játékos igen csak ki fog használni a 6 rejtély megoldásához.

A Baker Streeten vagyunk, Sherlock hálószobájában, egy hatalmas szekrény előtt, amely az álruhákat rejti, az öltözőasztalon pedig parókák, rengeteg fazonban, sapkák, szemüvegek, szakállak, minden ami ahhoz szükséges, hogy bárkivé átváltozhass! Ez igen hasznos, amikor a gyanúsítottak közelébe kell férkőzni, akik egyébként bizalmatlanok lennének a nagy detektívvel szemben, ám így hasznos információkhoz, sőt vallomásokhoz juthatunk, ha az ő társadalmi osztályukból valónak tettetjük magunkat. Ezt láthatjuk testközelből az „Art of Subversion” c. videóban, ahogy Sherlock egy ír matróz személyiségét ölti magára, hogy felgöngyölítsen egy ügyet.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5lZDgHEDW9Q[/youtube]

Minden héten újabb Crimes & Punishments-videó, egészen a szeptember 30-ai, PS4-, PS3, Xbox One-, Xbox 360- és PC-megjelenésig.

Írta: Teszt MissRayman_