szuletesnapi-akciok-a-gearbest-nel/2016/03/21

Születésnapi akciók a GearBest-nél

2016. március 21. Uszkai Dávid Mobil hírek

Második születésnapját ünnepli a GearBest melynek keretén belül hatalmas leárazásokkal várják a vásárlókat egészen március 24-ig.

A kínálatban számos telefont, táblagépet és egyéb kütyüt megtalálhatunk, igencsak nagy árlevágással. Bluboo Xfire 2 okostelefont például $99.36 dollár helyett most csak $39.99, míg az Ulefone Paris 4G-t például $317.39 helyett most csak $69.99. Táblagépekből sincs hiány, hisz a Teclast X98 Plus péládul most csak $153.06, míg a Chuwi Hi12 $224.89. Nem maradhatnak ki az okos órák, akció kamerák, mini számítógépek és egyéb elektronikai termékek se úgyhogy mindenféleképpen érdemes ellátogatni az akció oldalára, hisz biztos találunk valami nekünk tetszőt.  Az akciót az alábbi szövegre kattintva érhetitek el, érdemes minden nap ellátogatni az oldalra mivel minden nap újabb és újab akciókkal várják a vásárlókat. 

Ezzel párhuzamosan fut még egy akciója a GearBest-nek ez pedig nem más mind az Intel activity melynek keretén belül Intel komponenseket tartalmazó gépeket vásárolhatunk. Itt leginkább a táblagépeké a főszerep, viszont találunk TV okosítókat, mini PC-ket és alaplapokat is. Érdemes mindenféleképpen erre is egy pillantást vetni, amit megtehettek az alábbi szövegre kattintva. 

anniversary

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: