teljes-szinpalettajaban-elerheto-a-honor-8/2016/09/22

Teljes színpalettájában elérhető a Honor 8

2016. szeptember 22. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Immár minden színváltozatában elérhető a Honor legújabb csúcskategóriás készüléke, a Honor 8. A 32 GB-os változat zafírkék, fehér és antracitfekete, a 64 GB belső tárhellyel ellátott aranyszínben választható a márka hivatalos partnereinél.

 Az 5,2 hüvelykes Full HD kijelzővel, 12 megapixeles dual kamerával és negyedik generációs ujjlenyomat-olvasóval felszerelt Honor 8 elegáns 2,5 dimenziós polírozott üvegtestet kapott, emellett hibrid autófókusz-rendszerrel és praktikus okosgomb funkcióval büszkélkedhet. További jellemzői a Huawei saját fejlesztésű HiSillicon Kirin 950 processzora, a kettős SIM kártya foglalat, az Android 6-os Marshmallow operációs rendszeren futó EMUI 4.1 kezelőfelület, az LTE-támogatás és végül a hosszú üzemidőt biztosító, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, melyet a gyorstöltési technológiája mindössze 10 perc töltést követően kétórás telefonálási vagy hatórás offline zenehallgatási időt tesz lehetővé.

A 32 GB-os Honor 8 ajánlott kiskereskedelmi ára 139 990 forint, a 64 GB-os prémium verzió ajánlott ára 149 990 forint. A modellt a Media Markt, az Extreme Digital, a Speedshop, a Notebook.hu, az Euronics, az eMag és a Firstphone webáruházakban, valamint a Telekom szolgáltatónál elérhető. További információkért látogassatok el a készülék weboldalára, vagy olvassátok el tesztünket!

honor8_3

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: