termekajanlo-a-gearbest-kinalatabol/2017/06/18

Termékajánló a GearBest kínálatából

2017. június 18. Uszkai Dávid Android

Ebben a cikkben a világ egyik legnagyobb kínai webáruházának termékeiből szeretnénk bemutatni párat amit érdemes lehet jobban szemügyre venni. Az árakat tekintve 40-60.000 Ft közötti közép és prémium kategóriás okos telefonokról és táblagépekről  olvashattok a továbbiakban. Az összes termék megtalálható és megvásárolható a GearBest oldalán.

Kezdjük is a listát a telefonokkal, méghozzá a méltán népszerű Xiaomi egyik legolcsóbb modelljével a Xiaomi Redmi 4-el, mely jelen pillanatban csupán Hong Kong-i raktárról rendelhető, tehát ehhez hozzájön még a vámköltség is. A Redmi 4-es egy 5 colos kijelzőt kapott, processzor tekintetében egy 8 magos Snapdragon 430 került mely 1.4 GHz-en működik, 2 GB RAM és 16 GB belső tárhellyel. Hátulra egy 13, míg előre egy 5 megapixeles kamera került. Egyszerre két SIM kártyát tud kezelni vagy egy SIM és egy SD kártyát. Van benne 4.1-es Bluetooth, giroszkóp, infravörös port és ujjlenyomat olvasó is. Árát tekintve igencsak barátságos, $109.99-os árcímkét kapott ami átszámítva kb. 30.000 Ft + vámköltség. A telefont IDE vagy a képre kattintva tudod megvásárolni.

Következő jelöltünk a másik népszerű márka, az ASUS egyik telefonja, a ZenFone 2, melyet már EU raktárról is megrendelhetünk így ez után már nem kell vámot fizetnünk. A telefon specifikációi: 5.5 colos full HD kijelző, Intel Z3560 4 magos processzor, mely 1.8 GHz-en működik, 4 GB RAM és 16 GB belső tárhely, hátul egy 13, míg elől egy 5 megapixeles kamera. A ZenFone 2 szintén képes két SIM kártyát kezelni egy időben. Árát tekintve $137.99-ba kerül, ami megközelítőleg 38.000 Ft-nak felel meg és ne felejtsük el ez után már nem kell vámot se fizetni. A telefont IDE vagy a képre kattintva tudod megvásárolni.

Az Ulefone Power-ről már olvashattatok nálunk egy évvel ezelőtt, most viszont elérkezettnek látta az időt az Ulefone, hogy kiadja a telefon második kiadását a Power 2-őt, amely szintén nem hazudtolja meg magát az előd sikere után. Az akkumulátor maradt a szokásos méretű, viszont a Power 2 már 4 GB RAM-ot és 64 GB-os belső tárhelyet kapott az előd 3 és 16 GB-jával szemben. Ezen felül a kamera is javult, hátulra szintén egy 13 megapixeles került, míg előre ezúttal már egy 8 megapixeles. Az ujjlenyomat olvasó is előre került, valamint megkapta a legújabb Android 7.0-át a telefon. Az árát tekintve az aranyozott változat  $179.99-ba míg a szürke verzió kicsivel többe, $213.38-ba kerül ami kb. 50.000 Ft-nak és 59.000 Ft-nak felel meg. Mindkét változat EU raktárból érkezik úgyhogy itt se kell számítani plusz vámköltségekre a vásárlás során. Az aranyozott változatot ITT vagy a képre kattintva, míg a feketét IDE kattintva vásárolhatod meg.

Következő jelöltünk egyben (majdnem) utolsó nem más mint a Huawei dupla kamerás telefonja a Honor 6X. A telefon megjelenésében és funkcióit tekintve is prémium érzést kelt. Az 5,5 colos készüléknek az 1920×1080 pixel felbontású, 2,5D hajlított képernyője, lekerekített sarkai és fémváza elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz. Az előlapján egy 8 megapixeles, hátoldalán pedig egy 12 és egy 2 megapixeles kamera kapott helyet. A dupla hátlapi kamera egyik előnye, hogy akár a kép készítése után is lehet élességet és mélységélességet választani. Természetesen ez a telefon is kapott ujjlenyomat olvasót mely a jól megszokott gyorsasággal működik. A telefon 32 GB-os belső tárhelye szintén kiemelkedő, de ez még tovább bővíthető microSD kártyával. A Huawei Honor 6X szintén EU raktárból megvásárolható mindössze $210.34-ért, ami 59.000 Ft-nak felel meg. A telefon megvásárolható IDE vagy a lenti képre kattintva.

Jöjjön utolsó, egyben kicsit kakukk tojás jelöltünk az Ulefone legújabb telefonja, a Gemini Pro mely specifikációit és árát is tekintve a felső kategóriás telefonok körébe tartozik. Az Ulefone zászlóshajója 5.5 colos kijelzőt, 10 magos MTK6797 processzort mely 2.6GHz-en működik, 4 GB RAM-ot és 64 GB-os belső tárhelyet kapott. Hátulra rögtön két 13 megapixeles kamera került, míg előre egy 8 megapixeles. A kameráját tekintve a telefon az Ulefone egyik legjobb mobilja. A bemeneteket tekintve Type-C csatlakozót kapott, előre került az ujjlenyomat olvasó is és megkapott minden fontos szenzort ami eddig rendszeresen kimaradt az Ulefone telefonjaiból. Az Andoird 7.1-et futtató Ulefone Gemini Pro ennek ismeretében kicsit drágább árcímkét kapott mely számokban kifejezve $248.99-t jelent ami 68.000 Ft. Reményeink szerint a következő hetekben/hónapokban mi is alaposabban szemügyre vehetjük az Ulefone csúcsmobilját egy részletesebb teszt keretében. Addig is a Gemini Pro megvásárolható piros, illetve fekete színben IDE és IDE kattintva vagy a lenti képre.

geminipro-bg-1

A telefonok bőséges felhozatalából most áttérnék a táblagépek világába, itt sajnos kicsit kevesebb termék közül válogathatunk amit innen EU raktárból rendelhetünk.

Kezdjük a listát a Cube WP10-es táblagépével mely egy 7 colos 1280 x 720-as felbontású kijelzőt kapott. Operációs rendszerét tekintve egy 64 bit-es Windows 10 Mobile dolgozik alatta, melyhez a zökkenőmentes működést a 4 magos Qualcomm MSM8909 processzor biztosítja, a 2 GB RAM-al karöltve. Belső tárhelyét tekintve 16 GB-ot kapunk. Ezen kívül kapunk még egy videóhíváshoz alkalmas kamerát, GPS vevőt, 4.1-es Bluetooth-ot, illetve 2G, 3G, 4G támogatást. Ára is ennek megfelelően alakul, a Cube WP10 $120.19-ért, átszámítva 33.000 Ft-ért megvásárolható IDE vagy a lenti képre kattintva.

 

A következő jelöltünk a listán nem más mint a Teclast egyik táblagépe a Tbook 10 S. A Teclast-ról már nálunk is olvashattatok korábban, akkor nagyon megvoltunk elégedve a Tbook 16 Power-el. Specifikációt tekintve a Tbook 10 S is egy jó választásnak tűnik, hisz két operációs rendszerrel Android 5.1-el és Windows 10-el érkezik, melyhez az erőforrást a 64 bit-es 4 magos Intel Cherry Trail X5 Z8350 processzor biztosítja, egy Intel HD Graphic Gen8 megjelenítővel együtt. A táblagép egy 10.1 colos kijelzőt kapott, mely full HD felbontásra képes. A 4 GB RAM és a 64 GB tárhely biztosítja a játékok és az internetezés zökkenőmentességét. A kamera ezúttal se marad ki, ezen kívül kapunk még egy HDMI kimenetet és 4.0-s Bluetooth-ot. A Teclast Tbook 10 S $181.75-ért, kb. 50.000 Ft-ért vásárolható meg IDE vagy a lenti képre kattintva.

Harmadik, egyben utolsó jelöltünk pedig a Jumper EZpad 6 táblagép. A Jumper táblagépe 64 bit-es Windows 10 operációs rendszert kapott, melyhez az erőforrást egy 4 magos Intel Cherry Trail Z8350 biztosítja egy Intel HD Graphics 400-as videokártyával karöltve. A 11.6 colos full HD kijelzőhöz, 4 GB RAM és 64 GB belső memória dukál. Kamerát, HDMI kimenetet és Bluetooth-ot itt is találunk.  A Jumper EZpad$196.48-os áron, kb. 54.000 Ft-os áron vásárolható meg a GearBest oldalán IDE vagy a lenti képre kattinva. 

Természetesen ez csak egy nagyon kicsi töredéke az oldalon kapható több millió terméknek. Ha kíváncsi vagy a többi EU raktáros akcióra kattints IDE vagy ha a jelenleg is futó nyári akciókra akkor IDE vagy a lenti képre.

1200x628

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: