touch-go-uj-okos-karkoto-az-overmaxtol/2015/05/14

Touch Go - új okos karkötő az Overmaxtól

2015. május 14. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Az Overmax bemutatta Touch Go okok karkötőjét, mely az aktív és sportos felhasználók számára készült. A karkötő kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerrel ellátott okostelefonokkal egyaránt.

A mindössze 75 gramm (teljes tömeg) tömegű karkötő rendelkezik lépésszámlálóval, kalóriaszámlálóval és távolságmérővel is. A karkötő három különböző színű - fekete, narancssárga, kék  szíjjal rendlelkezik, melyet szabadon cserélgethetünk akár öltözékünkhöz igazítva.

Az okos karkötő működéséről egy Amiccom A8105 processzor és 128 KB belső memória gondoskodik. Utóbbi 7 napi aktivitás tárolását teszi lehetővé. A 0,91 hüvelykes  OLED kijelző 128 x 32 pixel felbontással rendelkezik, amin a megjelenített adatok jól olvashatók. Az eszköz akkumulátora egy 80 mAh-s megoldás, melyet microUSB porton keresztül , a mellékelt kábbellel tudunk tölteni. A telefonnal a Bluetooth 3.0 technológia segítségévekl képes kommunikálni.

overmax4

A Touch Go nemcsak a sportban társ, hanem segít az egészséges életmód elsajátításában. A telefonnal való  - a dedikált alkalmazás segítségével - szinkronizáció során a készülék összegyűjti a fizikai aktivitások adatait, elemzi az eredményeket és új célokat lehet kitűzni. A  Remote Shutter alkalmazással az okostelefon távolról is használható.

A Touch Go ára egyenlőre nem ismert.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: