uj-fel-modularis-tapegysegek-a-bitfenix-muhelyebol/2014/04/30

Új fél-moduláris tápegységek a Bitfenix műhelyéből

2014. április 30. Kocsis Bence Tápellátás hírek

A mai napon a bitfenix bemutatta Fury névre keresztelt tápegységeit, melyek "nanosleeve" fonási technokával készített kábelekkel és high-end komponensekkel rendelkeznek (kiváló minőságű japán kondenzátorok) , emellett a 80 PLUS gold minősítés akár 90%-os hatásfokot is eredményezhet. A Bitfenix Fury tápegységek 550W, 650W és 750W-os verzióban érhetők el.

fury_2

Az unalmas fém doboz a Bitfeix Fury esetében már nem "játszik", helyette a stílus és a látvány veszi át a helyet. A tápegység mindkét oldalán egy alumínium gyűrű kapott helyet, melyben egyik oldalon egy nagyméretá Bitfenix logó található.

fury_1

A Bitfenix Fury tápegységek félig modulárisak, azaz a 24 pines tápcsatlakozót kivéve minden kábel le, illetve felszerelhető. Minden kábel a már említett "nanosleeve" fonási technikával készült. A gyártó tápegységeire 5 év garanciát vállal, ami a 6 pontos védelemnek is betudható, melyek között olyan védelmi funkciókat találunk melyek megakadályozzák a számítógép vagy tápegység károsodását az elektromos anomáliák, rövidzárlat, túlfeszültség ellen. A modellek 120-150 euró közötti áron érhetők el teljesítménytől függően.

fury_4

Forrás: Caseking.de sajtóközlemény

BitFenix LOGO

caseking

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: