uj-hyperx-fury-memoriacsalad-igazi-megszallottaknak/2014/04/10

Új HyperX FURY memóriacsalád igazi megszállottaknak

2014. április 10. Kocsis Bence

A HyperX, a világ vezető független memóriagyártójának egyik divíziója bemutatta a játékosoknak és overclockereknek szánt, belépő szintű HyperX FURY memóriákat. A HyperX blu memóriacsaládot váltó újgenerációs FURY modulok az automatikus tuningnak köszönhetően költséghatékony módon biztosítják a maximális számítógépes élményt.

A teljes mértékben Plug and Play (PnP)-kompatibilis HyperX FURY automatikusan, a BIOS manuális módosítása nélkül tuningolja magát a rendszersebesség által biztosított kereteken belül. Az asszimmetrikus, markáns dizájnnal kialakított hőelosztó négy színben (kék, fekete, piros és fehér) és fekete nyomtatott áramköri kártyával kiegészítve érhető el, amely lehetővé teszi a játékosok, tuningolók és rendszerépítők számára, hogy kedvenc színeikkel szereljék fel számítógépüket.

A nagy teljesítményű FURY memóriák 4 GB-os és 8 GB-os egyes kiszerelésben, illetve 8 GB-os és 16 GB-os kétcsatornás készletben kaphatóak, 1333 MHz, 1600 MHz és 1866 MHz órajellel. A termékhez élettartam garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

HyperX_FURY_memory_white

„A HyperX FURY rendszermemória mellett hamarosan elérhető lesz a szintén  játékosok számára tervezett HyperX FURY SSD is, amely gyorsabb betöltést biztosít a számítógépek és az alkalmazások számára, valamint az általános rendszerszintű válaszidőt is optimalizálja” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6Kc5q3yQfgc[/youtube]

A HyperX FURY memória jellemzői és műszaki adatai:

  • PnP: a Plug and Play automatikusan a rendszerspecifikációban megadott maximumra tuningolja a memóriát
  • Kapacitás: 4 GB-os és 8 GB-os egyes kiszerelésben, illetve 8 GB-os és 16 GB-os kétcsatornás készletben
  • Órajel*: 1333 MHz, 1600 MHz, 1866 MHz
  • CAS-késleltetés: 9, 10
  • Feszültség: 1,5 V
  • Hőelosztó: stílusos és markáns, kék/fekete/piros/fehér színekben
  • Nyomtatott áramköri kártya: fekete
  • Megbízhatóság: teljes körűen tesztelve
  • Jótállás: élettartam garancia ingyenes technikai támogatással

Írta: Kocsis Bence