uj-megfizetheto-lumia-keszulekek-microsoft-lumia-435-es-lumia-532/2015/01/14

Új, megfizethető Lumia készülékek: Microsoft Lumia 435 és Lumia 532

2015. január 14. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A Microsoft bejelentette a Microsoft Lumia 435 és Lumia 532 páratlan ár-érték arányú okostelefonokat. A legfrissebb Windows Phone 8.1 funkciókat kínáló, elérhető árú Lumia 435 és Lumia 532 igazi okostelefon élményt biztosítanak, amellyel a telefonok még hatékonyabban használhatóak utazás közben.

A Lumia 435 és a Lumia 532 okostelefonok a Windows Phone 8.1 élmény mellett számos funkciót és még hosszabb üzemidőt biztosítanak elérhető áron, így ezek készülékek kitűnő választást jelentenek azok számára, akik először váltanak okostelefonra. Az alapvető okostelefon funkciókat, a legjobb Windows Phone tulajdonságokat és legfrissebb alkalmazásokat kínáló Lumia 435 telefon a 400-as széria első tagja és egyben az eddigi legolcsóbb Lumia készülék, amely még több ember számára biztosítja a Lumia Windows Phone élményt. A Lumia 532 egy erős, négymagos okostelefon, amely a Lumia 530 sikereire épül. A prémium dizájnnal, a Glance Screen funkcióval, előlapi kamerával és még több memóriával, a Lumia 532 okostelefon szélesebb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a Microsoft legjobb szolgáltatásait

Lumia435 Lumia532
LUMIA 435 LUMIA 532

.

“Három évvel ezelőtt, az első Lumia készülékek bemutatásakor azt mondtuk, hogy minél több árkategóriában, minél több embernek szeretnénk készülékeket kínálni”- mondta Jo Harlow, a Microsoft telefonokért felelős üzletágának alelnöke. „A Lumia 435 és Lumia 532 okostelefonokkal elértük azt a célunkat, hogy létrehozzuk az eddigi legolcsóbb Lumia készülékeket. Ezzel megnyitottuk az utat azon felhasználók felé, akik először vásárolnak okostelefont. A Lumia 435 és Lumia 532 készülékek ötvözik a versenyképes hardvert az innovatív szoftverekkel, amelyek továbbra is frissülnek majd a legújabb fejlesztésekkel és funkciókkal.”

A Lumia 435 és Lumia 532 készülékek februártól fehérben és feketében, valamint élénkzöld, élénk narancssárga színekben lesznek elérhetők Európában. Mindkét telefon megvásárolható lesz egy és két SIM kártyás változatban, utóbbival is könnyedén kezelhetők a hívások és üzenetek a Smart Dual SIM megoldásnak köszönhetően, függetlenül attól, hogy melyik kártya van használatban.

A készülékek árai piaconként és szolgáltatónként változnak. A Lumia 435 becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 69 euró, míg a Lumia 532 becsült kiskereskedelmi ára 79 euró lesz adók és illetékek nélkül.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: