ujabb-akciok-a-gearbest-kinalataban/2016/06/24

Újabb akciók a GearBest kínálatában

2016. június 24. Uszkai Dávid Mobil hírek

Újabb akciókkal jelentkezik az egyik legnagyobb kínai online webáruház, a GearBest. Lássuk a felhozatalt.

Először is kezdjük a "Summer Football Festival" nevezetű akcióval, hisz ha már Európabajnokság érdemes megragadni a témát. Meglátogatva az oldalt olyan telefonokkal találjuk szembe magunkat mint pl. a XIAOMI REDMI Note 3, tabletekkel pl. Cube iWork 10, akciókamerákkal, háztartási eszközökkel, TV okosítókkal, okos órákkal melyeknek az ára sokkal pénztárca kímélőbb. Ha felkeltette érdeklődéseteket mindenféleképpen siessetek míg a készlet tart! Az oldalt IDE kattintva érheted el.

A második akció, a "Summer Chillout Clearance" nevet kapta, a drónok és egyéb kütyük szerelmeseinek szól, persze aki telefont vagy táblagépet szeretne vásárolni az is megtalálja a neki megfelelő részt. Igen komoly drónok, projektorok, telefonok, táblagépek, akciókamerák várják a látogatókat a már jól megszokott alacsony áron. Nem érdemes habozni, ha felkeltette az érdeklődésedet kattints IDE.

A harmadik és egyben utolsó akció a már jól megszokott "Intel Inside" nevet kapta és a felhozatala a szokásos, Windows-os és Android-os táblagépek tárháza, ugyancsak lefaragott árakkal. Érdemes erre is vetni egy pillantást, IDE kattintva.

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: