ujdonsagok-a-hyperx-palettajan/2014/08/13

Újdonságok a HyperX palettáján

2014. augusztus 13. Kocsis Bence Memória hírek

A HyperX, a Kingston divíziója Európa legnagyobb játékipari rendezvényén, a kölni Gamescomon bemutatta legújabb termékeit, a HyperX Cloud White Edition fejhallgatót, a HyperX FURY USB-t, és a HyperX Savage memóriamodult.

A fehér-fekete színkombinációjú mikrofonos fejhallgató elődje, a HyperX Cloud Black Edition díjnyertes kényelmét biztosítja memóriahabos, zárt kialakítású fülpárnáival és puha, bőrrel párnázott fejpántjával.

A HyperX Cloud White Edition az 53 mm-es hangszóróinak köszönhetően nagyszerű hangteljesítményt nyújt, így a játékosok a párbeszédek minden szavát, minden lövést és robbanást tisztán hallhatnak. A sokoldalú mikrofonos fejhallgató lecsatolható mikrofonjának, a továbbfejlesztett mélyhangzásnak és a különböző tartományokban is kristálytiszta hangoknak köszönhetően egyszerűvé és élvezhetővé teszi az okostelefonokon, táblagépeken történő zenehallgatást is.

 „A HyperX Cloud Black Edition mikrofonos fejhallgató számos díjat nyert, és áprilisi megjelenése óta rendkívül pozitív visszajelzések érkeztek a termékről.  A fehér verzió megjelenésével a játékosok és a HyperX kedvelői mostantól egy új, az eredetivel megegyező kényelmet és hangzást nyújtó headsetet is választhatnak” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 A HyperX Cloud White és Black modellek az asztali számítógépekkel, a PS4 konzolokkal, valamint az okostelefonokkal és a táblagépekkel egyaránt kompatibilisek.

HyperX-Cloud-_white_Cloud_white-headset-side_hr_03_07_2014-10_42

A HyperX FURY USB agresszív külsejével és színes alumínium éleivel kitűnik a többi USB-meghajtó közül, és az asztali számítógépek, valamint a konzolok1 ideális kiegészítője is. A játékok, zenék, fényképek, videók és egyéb fájlok tárolását szolgáló meghajtó 16 GB-os (piros), 32 GB-os (kék) és 64 GB-os (fekete) változatokban érhető el. A FURY pendrive az USB 3.0 technológiának köszönhetően gyors adatátviteli (90 MB/s olvasási, 30 MB/s írási) sebességgel rendelkezik, valamint kompatibilis az USB 2.0 technológiával is.

HyperX-11forrás: lab501.net

Az új Fury Savage modulok a HyperX Genesis palettát váltják fel, és felső kategóriás külsővel szolgálják a tapasztalt rajongókat, játékosokat és tartalomkészítőket. A megújult dizájnt fekete nyomtatott áramkör, figyelemfelkeltő Savage-vörös, aszimmetrikus alumínium hőelosztó és gyémánttal vágott felület jellemzi. Keskeny kialakításának köszönhetően ideális megoldást kínál a túlméretezett processzorhűtők számára.

A HyperX Savage nagy sebességű, akár 2400 MHz-es frekvenciájú, alacsony CAS-késleltetésű, és akár 32 GB kapacitású változatban is elérhető lesz augusztus során. A nagy sebesség növeli a rendszerteljesítményt, és lehetővé teszi a kiemelkedő válaszidőt több alkalmazás egyidejű futtatása esetén. A HyperX Savage egyben Intel® XMP-kompatibilis is, így a felhasználók egyszerűen, egy memóriaprofil kiválasztásával növelhetik rendszerük órajelét, a BIOS manuális beállításai nélkül.

„Miután a belépőszintű HyperX blu modult felváltotta a játékosoknak szánt FURY termékcsalád, elérkezettnek láttuk az időt, hogy a középszintű Genesis sorozatot is felfrissítsük a HyperX Savage megjelenésével. A merész és elegáns, vörös színű hőelosztó teljesen új külsővel teszi még izgalmasabbá a játékélményt, amelyhez nagy teljesítmény és hasonlóan kiemelkedő kapacitás társul” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

fury_savageforrás: lab501.net

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: