ujult-erovel-erkezik-a-piacra-az-ozone-legsikeresebb-szeriajanak-felujitott-verzioja-a-rage-z50/2016/08/23

Újult erővel érkezik a piacra az Ozone legsikeresebb szériájának felújított verziója, a Rage Z50

2016. augusztus 23. Herczeg Balázs Periféria hírek
Pompázz te is új színekben az új RAGE z50 modellekben

A Rage széria a legsikeresebb fejhallgatók közé nőtte ki magát a márka történelmében. Egy agresszív dizájn nagy teljesítménnyel társulva több ezer játékost ért el szerte a világon.

Húzóerőként a Rage-nek is szüksége van az evolúcióra, hogy egy lépéssel előre haladva egy új generáció igényeit kielégítse. A Rage szériával most ez történt. Különleges dizájn új extrákkal, masszív és tartós szerkezet, hogy pontosan azt kapd, amit érdemelsz. A vezérerő újra gondolva

„A Rage-re a presztízsünk részeként gondolunk. Egyike a legsikeresebb szériáknak, amit valaha is készítettünk. Emiatt szerettük volna felújítani, hogy egy gamer igényét teljesen kielégítsük. Jobb teljesítmény klasszikus külsővel.” – Rojo Galvín, az Ozone Gaming márkafelelős ügyvezetője

„Pont emiatt készítettünk két szériát is, a klasszikusat és a glowot, így a rajongóink saját stílusukhoz megfelelő színkombinációkat tudnak választani.” – tette hozzá Galvín.

Magasfokú kényelem és optimalizált súly
  • A Rage Z50 könnyen állítható és rendkívül könnyű fejhallgató
  • A leghosszabb csatában is kényelmes marad
  • Prémium alapanyagok, puha bőrborítás és könnyű tartós műanyag
  • Időtálló

glow_series_blue

Visszatolható mikrofon

A szabadság szelleme megkérdőjelezhetetlen, ezért kínálja ezt az érzést a gyártó minden termékével. A Rage Z50-el a mikrofont pontosan úgy állíthatod, ahogyan szeretnéd, vagy éppen vissza is tolhatod a fülkagylóba, hogy biztonságban tartsd. A összpontosítás mindig fontos, ezt szeretné a gyártó elérni a fejhallgatóval is. Merülj el a játékban, a csatában.

Prémium sztereóhangzás

A Rage szériás audio termékek aprólékos figyelemmel és különleges dizájnnal készültek, így a legsikeresebb termékek közé nőtték ki magukat a gyártó portfóliójában. A Rage Z50 Nem csak a mély hangokra, hanem a magasakra is összpontosít, ezzel gazdag hangminőséget és élményt biztosítva a hangok könnyebb behatárolása érdekében.

Ragyogó és Klasszikus színekben is elérhető

A mai gamerek már más életstílust követnek elődjeikkel szemben. A termékek úgy készülnek, hogy minden gamer életstílusába beleilljen. A termék dizájnja szemet gyönyörködtető, kényelmes és rendkívül sok színkombinációban érhető el, hogy kielégítse az igényeket. Csak válaszd ki a neked megfelelőt, és járd be vele a világot.

glow_series_banner

Extrém érzelmek, extrém GLOW

Játék közben az érzelmeink akaratlanul feltörnek. Öröm, büszkeség, meglepődés, félelem, bátorság. Érzelmek, melyek segítenek bennünket abban, hogy elérjük a csúcsot. Az Ozone a ragyogó (GLOW) termékvonallal az érzelmek tengerét szeretné kifejezni, melyek játék közben törnek ránk. 4 különböző szín. Bölcsen válassz, és használd a győzelemhez.

Kompatibilis okostelefonokkal, tabletekkel és PC-vel

Amikor a kedvenc zenédet hallgatod a telefonodon, vagy egy filmet nézel a tableteden, vagy éppen intenzív gaming-et folytatsz a PC-den (Y jack elosztó mellékelve) A Rage Z50 a legjobb hangminőséget fogja produkálni minden eszközödön.

 Ajánlott fogyasztói ár: RAGE Z50 CLASSIC:  49,90€ RAGE Z50 GLOW:  51,90€

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: