veres-es-tulvilagi-vadnyugattal-jon-a-hard-west/2015/10/20

Véres és túlvilági vadnyugattal jön a Hard West

2015. október 20. Bordás Dávid Hírek

Tavaly a Kickstater-en indított gyűjtési kampányt a Creative Forge Games, hogy a világra robbantsa a Hard West nevű western játékát. A fejlesztők nem mindennapi témát választottak, mivel a western elég ritka számba meg. Rá ruházva az alvilági démonos vérfagyasztó köntöst…valljuk be, hogy jól hangzik.

A kegyetlen, poros városokban izometrikus nézetből kalandozhatunk. Mint a valódi vadnyugaton itt is figyelni minden sarokra különben rövid életünk lesz. A sunyulás életet menthet, főleg azért, mert az embereink csak pár lövést bírnak ki. A taktikázásban segítenek a jól bevált trükkök, mint például a gellert kapott golyó. Akár kanyarba is lőhetünk, hogy levadásszuk az ellenséget. Scre

Fontos szerepe van a Nap-nak, hisz az árnyák elárulja az ellenséget, de felfedhet bennünket is. Ahogy el is vakíthat, vagy épp egy árnyéban leselkedik ránk a vég. A kampányban 8 különböző sztorit és 40 különböző küldetést teljesíthetünk.

asd2

A harcrendszert az X-Com ihlette körös megoldás adja. A fejlesztésben olyan személyek segédkeztek, akik részt vettek a Dead Island, Hard Reset, Shadow Warrior létrejöttében.

maxr

A Hard West csak PC-re jelenik meg. A játék kiadója, a Gambitious Digital Entertainment jelentése szerint november 4-től lovagolhatunk a naplementébe. A Steam-en elővásárolható 16 eurótól.

És még egy trailer is jár az újdonsághoz, íme:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=05a45k2uUkM[/youtube]

Írta: Bordás Dávid