vertis-yard-egy-lepest-elore/2014/05/22

VERTIS YARD - Egy lépést előre!

2014. május 22. Kocsis Bence

Az Overmax bemutatta legújabb okostelefonját, a Vertis Yard-ot, mely rendelekzik minden olyan megoldással, mely követelmény a mai okostelefonoknál.  A Vertis Yard nyolcmagos MTK6592 processzorral lett felszerelve, mely magonként 1,7 Ghz-es maximális órajelen működik. Ennek a processzornak és a 2 GB memóriának köszönhetően több alkalmazás futtatható egy időben az ANdroid 4.2 operációs rendszeren, miközben a felhasználó semmiféle akadást, lassulást nem tapasztal. A játékteljesítményről emellett a 4 magos Mali 450 GPU gondoskodik, mellyel a legigényesebb, legszebb grafikájú játék-alkalmazások futtathatók. Ez a hardver-összeállítás 30.000 pont körüli AnTuTu eredményt produkál, ami figyelemre méltó.

A Vertis Yard kijelzője 5"-os IPS Multitouch kijelző, mely 1280 x 720 pixel felbontással rendelkezik. Az OGS (One Glass Solution) megoldásnak köszönhetően a kijelző és maga a telefon egybeöntött hatást eredményez. Az IPS 2 technológia gondoskodik arról, hogy bármilyen szögből nézve a kijelzőt, ugyanazt a részletgazdak tökéletes színvilágú képet lássuk.

vertis_yard2

A Vertis Yard támogatja a Bluetooth 4.0 adatkapcsolatot, mely gyors és egyszerűá adatátvitelt eredményez más eszközök között. A DUAL-SIM segítségével két darab SIM--kártyát használhatunk egy időben, így nem kell megválnunk a magán, vagy céges számunktól.

Kamerából kettőt kapunk, egy 13 megapixeles hátoldali és egy 2 megapixeles előlapi megoldást. Képeink videóink rögzítéséhez a 16 GB belső tárhely szolgál alapul, mely igény szerintz microSD használatával 32 GB-ig bővíthető.

A Vertis Yard júniusban kerül a boltok polcaira, ára egyenlőre nem ismert.

vertis_yard

Írta: Kocsis Bence