10000mah-kapacitasu-power-bank-a-silverstone-muhelyebol/2016/08/24

10000mAh kapacitású power bank a SilverStone műhelyéből

2016. augusztus 24. Kocsis Bence

A SilverStone bemutatta PB06 multi-funkciós power bankját, mely autó akkumulátor "bikázó" funkcióval, LED világítással és gyors, USB-n keresztüli töltési lehetőséggel rendelkezik. A power bank 10000 mAh kapacitással bír és a gyártó mellékelt hozzá egy bikázó kábelt, mely 12V feszültséggel, akár 400 amper árammal képes beindítani az autókat, vagy motorkerékpárokat. Természetesen az autó indító funkció mellett a PB06 egy kivételes power bank telefonok és tabletek részére. A Quick Charge 2.0 technológiának köszönhetően a power bank USB-n keresztül gyorsan képes feltölteni a rá csatlakoztatott eszközök akkumulátorát, akár több alkalommal is.

sst_PB06_03

A SilverStone PB06-on két USB port került elhelyezésre. A normál USB portra a telefonokat, tableteket csatlakoztathatjuk, míg a microUSB port segítségével magát a power bankot tölthetjük fel. A power bank kapacitásának állapotát, illetve a töltés állapotát egy LED indikátor jelzi.

A két világítási módsal rendelkező LED lámpa tökéletesen alkalmas vészvilágításra, így a PB06 nem csak egy power bank, vagy autókat életre keltő eszköz, hanem biztonsági funkciót is ellát. A power bank, az USB és bikázó kábel egy becipzározható kis táskába pakolható.

sst_PB06_01

A SilverStone PB06 100 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira.

Írta: Kocsis Bence