a-2k-felfedi-a-wwe-2k14-boritokepet-melyen-the-rock-szerepel/2013/06/26

A 2K felfedi a WWE 2K14 borítóképét, melyen The Rock szerepel

2013. június 26. Bibók Richárd

Budapest, MAGYARORSZÁG – 2013. június 25. – A 2K a tegnapi napon leleplezte a WWE 2K14 dobozképét, melyen a WWE szupersztárja Dwayne “The Rock” Johnson szerepel. A hivatalos leleplezésen - melyre tegnapi Monday Night Raw keretein belül került sor – a „Nép Bajnokával” közösen tervezett borítóképet mutatták be. A kép tükrözi The Rock testalkatát és a rá jellemző, ringbeli pozíciót. Hogy még legyen mit ünnepelni, a 2K nemrégiben elindította versenyét, melyben a résztvevők olyan alternatív borítót tervezhetnek, mely bekerül a WWE 2K14 kiskereskedelmi forgalomba kerülő példányaiba.

WWE 2K14“Rendkívül hálás vagyok, hogy engem választottak ki arra, hogy a WWE 2K14 borítóján szerepelhessek, és az első borítón szereplő Szupersztár lehetek, amióta a sorozat a 2K szárnyai alá került.” nyilatkozta The Rock, a WWE történetének egyik legismertebb szupersztárja. “Azt szeretném, ha a WWE 2K14 borítója felvillanyozná az embereket. Azt akarom, hogy az artwork kiemelkedjen és új mércét állítson fel a 2K jelenlegi és jövőbeli WWE videojátékai számára.

A széles körben minden idők egyik legnagyobb WWE Szupersztárjának tartott The Rock egy harmadik generációs versenyző, aki apja és nagyapja nyomdokaiba lépve szerzett magának hírnevet mind tag-team mind egyéni akciókkal a 90-es évek második felében, a cég nagy tekintélynek örvendő „Attitude Era” korszakában. Lenyűgöző életrajza jelenleg nyolc WWE Bajnoki címmel büszkélkedik, mely mellé számos WCW Bajnoki, Interkontinentális Bajnoki és WWE Tag Team Bajnoki cím társul. Az utóbbi években The Rock visszatért a WWE-be, és számos történelmi pillanat kapcsolódik a nevéhez, többek között a CM Punk felett, a Royal Rumble során 2013. január 27-én aratott győzelme, mellyel megnyerte a WWE Bajnokságot – az első WWE bajnoki címét az elmúlt 10 évben. Ő volt az utolsó a ringben a 2013. április 29-i WrestleMania 29-en, melyen The Rock régi riválisával, John Cena-val került szembe.

WWE 2K14„A WWE 2K14 egy új korszakot képvisel a híres WWE videojáték sorozat történetben, egyesítve a sorozatra oly jellemző játékmenetet a 2K elkötelezettségével és hitelességével.” nyilatkozta Chris Snyder, a 2K senior marketingigazgatója. “The Rock élő példája annak, hogy milyen egy 2K borítós szupersztár. Hitelességéhez a világ élvonalába emeli, és ez olyasmi, amire mind a borítón, mind a videojátékban maximálisan törekedtünk.”

A 2K elsőrangú sport szimulátor címeinek felhozatala a cég első, a híres WWE videojáték sorozatba tartozóWWE 2K14-el bővül. A Yukes által a Microsoft Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszerére és a PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerére fejlesztett WWE 2K14 célja, hogy az eddigi leginkább felvillanyozó, legautentikusabb és leginkább teljeskörű WWE videojátékká váljon. A WWE 2K14 még nem rendelkezik PEGI korhatár besorolással, és tervezett megjelenése 2013. október 29. Észak-Amerikában, és 2013. november 1. nemzetközileg.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w0E9UY7muzs[/youtube]

Írta: Bibók Richárd