a-cooler-master-bemutatta-masterbox-lite-5-szamitogephazat/2017/05/10

A Cooler Master bemutatta MasterBox Lite 5 számítógépházát

2017. május 10. Kocsis Bence

A Cooler Master bemutatt a MasterBox Lite 5-öt, egy nagy teljesítményű ATX midi torony házat, DarkMirror előlapi panellel és személyre szabható külső elemekkel.

A MasterBox Lite 5 ház egy kitűnő választás azoknak, akik jó kinézetű házat keresnek a gépüknek, amelyben bőséges hely is rendelkezésre áll. A ház egésze fekete festést kapott, valamint egy tápegység takarót, amelyek segítségével a konfiguráció ki fogtűnni a háttérből.

A testreszabható szegély három színválasztási lehetőséget ad alapból, melyek segítségével a ház egyedivé tehető, a felhasználó igényének megfelelően.

A négy 120mm-es ventilátor és az elülső és hátulsó folyadékhűtés támogatás segítségével sohasem kell kompromisszumot kötni a teljesítmény terén. Képes elszállásolni akár 400 mm hosszú grafikus kártyát is, így a kártya behelyezése is gyerekjáték. Teljes szélességű átlátszó akril oldallappal rendelkezik a ház, hogy minél inkább láthatóak legyenek a belső komponensek, míg a DarkMirror előlapi panel attraktív külsőt kölcsönöz a háznak, miközben teljes láthatóságot biztosít.

IMG_1082

A MasterBox Lite 5 a méreténél fogva könnyen kezelhető és szállítható. A kis lakás dizájnt követve, a Cooler Master igyekezett olyan kialakítást készíteni, melynek segítségével számos funkció betölthető egyetlen ház térfogatán belül. Így lehetőség nyílik egy kis szörnyeteg megépítésére, amely egy teljes értékű grafikus kártyával van felszerelve, tartalmazhat folyadékhűtést és SSD-ket. Így tehát az egyedi építhetőség segít életre kelni a szlogent, vagyis “Make It Yours.”

IMG_1085

A MasterBox Lite 5 2017 május végétől válik elérhetővé a helyi kiskereskedésekben, 16990 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

Írta: Kocsis Bence