a-corsair-bemutatta-uj-scimitar-rgb-elite-gamer-egeret-es-mm500-egerpadjat

A Corsair bemutatta új Scimitar RGB Elite gamer egerét és MM500 egérpadját

2020. február 14. Kocsis Bence Periféria hírek

A Corsair bejelentette Scimitar RGB Elite egerét, a díjnyertes Scimitar RGB sorozat legújabb tagját, mely a MOBA és MMO játékosok számára 17 programozható gombbal és szabadalmaztatott Key Slider vezérlőrendszerrel érkezik. A 18 000 DPI optikai vezérlő gondoskodik a magas teljesítményről és pontosságról. A Scimitar RGB Elite még jobban érezheti magát az új Corsair MM500 3XL egérpadon, mely egy prémium minőségű 1220 x 610 mm (48 x 24 hüvelyk) méretekkel rendelkező megoldás, ami az MM sorozat legnagyobb tagja.

Azoknak a MOBA és MMO játékosoknak, akiknek gyors hozzáférésre van szükségük a parancsokhoz a játékok során a 17 programozható gomb miatt a Scimitar RGB Elite kiváló megoldás, főleg úgy hogy a kényelem is garantált, hisz a 12 oldalsó gombból álló panel 8 mm-re elmozdítható, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb pozíciót. Az Omrpn mikrokapcsolók gondoskodnak a tartósságról és megbízhatóságról, hjisz akár 50 millió kattintást és elviselnek minőségbeli romlás nélkül. Az iCUE szoftver biztosítja az egér tökéletes testreszabhatóságát, mind a makró beállításokra, mind az RGB világítási zóna testreszabására, mely természetesen szinkronizálható a többi iCUE-kompatibilis Corsair perifériával és hardverrel.

A Corsair MM500 3XL 1220 x 610 mm-es méretekkel rendelkezik, így a billentyűzet és egér gond nélkül elfér rajta, de akár még a monitor is ráhelyezhető. A pontosan összeillesztett, varrott szélek gondoskodnak a tartósságról a csúszásgátló gumi talp pedig a megszakításmentes játékélményért felel.

Ami az árakat illeti, a Scimitar RGB Elite 80 dollárba, míg az MM500 XXL egérpad 50 dollárba kerül. Az egérre a gyártó 2 év garanciát vállal.

Írta: Kocsis Bence