a-deepcool-bemutatta-asus-rog-temaju-hazat/2016/11/10

A DeepCool bemutatta ASUS ROG témájú házát

2016. november 10. Ficsor Tamás Gépház hírek

A DeepCool az év elején mutatta be kifejezetten a gamer piacra szánt Genome nevű ház családját, melynek 3 tagja van. A házak dizájnja és megjelenése mellett gyárilag installált egyedi 360 mm-es radiátorral szerelt Captian AIO vízhűtőrendszerrel büszkélkedhet. A rendszer és magának a háznak a látványossága az előlapra csigavonalban vezetett, vagy ha úgy tetszik, a T vírusra emlékesztető átlátszó folyadékcsövek.

10

A Genome széria később új, frissített modellekkel gazdagodott, melyek egyszerűen Genome II nevet kapták. Az update-elt házak 2-vel kevesebb 2.5” meghajtóhellyel lettek soványabbak. Viszont az előlap gazdagodott egy alumínium GamerStorm logóval, valamint a csomag tartalma egy PCI-e riser kábellel. Ezeken kívül a ház többi részét megtartották a már jól bevált kivitellel.

Egyes ház gyártónál már láthattunk, hogy kifejezetten egy játék témájúra fújnak vagy nagy gamer márkának a dizájnúra építenek át egy már meglévő házat. Ez alól most a DeepCool sem maradt el, hisz bemutatta a kifejezetten ROG témára épülő házát.

12 13
-

Az átalakítás nem is történhetett máson, mint Genome házon, pontosabban a Genome II-n. A ház gyári matt feketéje mellé vörös színű betéteket kapott, illetve a ventilátorok és a folyadék is vörössé váltak. Aki nem hisz a külsőnek annak pedig ott a tápegységet elfedő lemez oldalán lévő igazoló tábla. De aki még mindig kételkedik annak a végső igazolás, ugyanis az Asus Aura támogatottságnak hála a pumpa, a helix víztároló, a ROG tábla, illetve a beépített LED szalagok szinkronba hozhatók a házban, vagy a mellett szintén Aura támogatott ROG termékekkel. Ha azonban ez nem kell nekünk akkor még mindig ott van vezérlő, ami segítségével akármilyen színárnyalatot beállíthatunk.

09

A külső és belső extrákon kívül a ház felépítése és elrendezése nem változott.

A Genome ROG Certified Edition ház piacra kerüléséről és annak áráról egyenlőre nincs hír.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

Írta: Ficsor Tamás