a-fractal-design-bejelentette-integra-m-modularis-tapegysegeit/2014/07/30

A Fractal Design bejelentette Integra M moduláris tápegységeit

A Fractal Design bejelentette a díjnyertes Integra tápegység sorozat moduláris generációját. A Fractal Design Integra M sorozatú tápegységek 80PLUS Bronze tanúsítványnal rendelkeznek, emellett kiváló elektromos teljesítményt biztosítanak a rendszernek. A moduláris kábelek kapos kialakítása helytakarékos megoldás, emellett javítja a légáramást a normál megoldásokhoz képest. A rövid, mindössze 140 mm-es hossz lehetőséget ad arra, hogy a tápegységek könnyen használhatóak legyenek még a kisebb méretű házakban is.

Csak az állandóan használt kábelek fixek, azaz a 20+4 pin, 12V CPU kábelek nem modulárisak, emellett a 650W-os modellnél egy darab PCI-E kábel is fix.

integraM2 A Fractal Design Integra M tápegységek 120 mm-es hőmérséklet-szabályozott ventilátorral vannak felszerelve, melynek köszönhetően csökkentett zajszinten is elérhető az optimális hűtési teljesítmény. Mindegyik modell rendelkezik OPP, OVP, UVP, SCP és OCP védelemmel, emellett átment a ErP 2013 vizsgálaton, azaz készenléti módban 0,5W alatt képes fogyasztani.

Az fekete színű Integra M tápegységek 450W, 550W, 650W és 750W-os kivitelben érhetőek el.

     

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: