a-galaxis-orzoi-2-megerkezett-az-elozetes/2016/12/05

A galaxis őrzői 2 – megérkezett az előzetes

2016. december 05. Ficsor Tamás Külvilág Hírek

James Gunn és a Marvel Studio adott nekünk egy elő karácsonyi vagy mikulási ajándékot A galaxis őrzői 2 előzetesének közzétételével.

A rajongóknak már a nyári San Diego-ban megrendezett Comi-Con-on mutattak felvételeket, de ezek sosem kerültek online felületekre. Később, pontosabban októberben a rendező és a stúdió szolgáltattak egy rövid 90 másodperces „bepillantó” videót, mely lényegében egy teaserként szolgált.

A tényleges előzetesből nem sok mindent lehet kiszülni. Ez a sztorira is igaz, hisz még azt is homály fedi. Egyelőre annyi bizonyos, hogy Peter Quill / Star Lord (Chris Pratt) családi ügye, azon belül is a rejtélyes édesapa (Ego), akit Kurt Russell alakít fog nagyobb mennyiségben szerepet kapni.

Hogy az izgalmakat fokozzuk úgy tűnik, hogy újra összeáll Tango & Cash Marvel módra, ugyanis Sylvester Stallone is feltűnhet a vásznakon, aki Nova szerepát veheti fel. Mellettük vissza tér Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) és Baby Groot (Vin Diesel).

A galaxis őrzői 2 jövő májusban várható, pontosabban május 5-én.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2WhQcK-Zaok[/youtube]

-

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dW1BIid8Osg&t=3s[/youtube]

-

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MFZtoEb6Wwk[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: