a-hyperx-megalkotta-a-vilag-leggyorsabb-128-gb-os-ddr4-memoriakeszletet/2015/05/12

A HyperX megalkotta a világ leggyorsabb 128 GB-os DDR4 memóriakészletét

2015. május 12. Kocsis Bence

A HyperX, a Kingston divíziója bemutatta a világ leggyorsabb DDR4 128 GB-os memóriakészletét, amely lenyűgöző, 3000 MHz-es órajellel működik. A készletet nyolc darab 16 GB-os HyperX Predator modul (16 GB x 8) alkotja, és rendkívül pontos 16-16-16-36 időzítésekkel, valamint XMP-profilokkal biztosítja az órajel egyszerű és stabil növelését. Ezt a teljesítményt az MSI X99 MPOWER alaplap nyolcmodulos, négycsatornás konfigurációja és egy Intel Core i7 5820K processzor használatával érték el a fejlesztők.

predator2

 A Computex Taipei rendezvény során a HyperX bemutat majd egy nagy teljesítményű rendszert, amely a nemrég megjelent HyperX Predator M.2 PCIe SSD által működtetett, - hamarosan elérhető - 16 GB-os modulokat tartalmazza. Az élő bemutatóra a tajpeji ATT 4 FUN központban 2015. június 4. és 7. között a HyperX Roadshow Experience rendezvényen kerül sor.

 A 16 GB-os HyperX Predator DDR4 modulok elérhetőségével és árával kapcsolatban további információval hamarosan jelentkezünk.

 A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.

További információért látogass el a HyperX weboldalára.  

Írta: Kocsis Bence