a-legujabb-marvel-szuperhos-doctor-strange-is-honor-8-at-hasznal/2016/10/25

A legújabb Marvel szuperhős, Doctor Strange is Honor 8-at használ

2016. október 25. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A Honor telefonmárka új zászlóshajója, a Honor 8 is szerepelni fog a magyar mozikba novemberben érkező legújabb Marvel szuperhős filmben, a Doctor Strange-ben. A márka és a filmstúdió együttműködése túlmutat a Honor 8 szereplésénél, a partnerek közös kampányt is indítanak.

A Marvel Studiosszal kötött együttműködés tökéletesen illeszkedik a Honor dinamikus és szerteágazó marketingstratégiájába, amely az ezredforduló generációjával teremt kapcsolatot a zene, a mozi, a videojátékok vagy akár az extrém sportok világán keresztül.

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy a Honor márkát még vonzóbbá tegyük az új generáció számára. Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy egy olyan világmárkával dolgozhatunk együtt, mint a Marvel Studios, amely filmjeivel az egész világot inspirálja csakúgy, ahogy a Honor is szeretné inspirálni felhasználóit" – nyilatkozta Steven Want, a Honor marketingigazgatója.

honor8

„Az ezredforduló generációja rendkívül fontos számunkra" – emelte ki Mindy Hamilton, a Marvel globális partnerségekért felelős vezetője. – „A Honor márkával kötött együttműködéssel a technológia élvonalában maradhatunk, és olyan kapcsolatot létesíthetünk velük, amely túlmutat a mozivásznon" – jelentette ki a szakember.

A Doctor Strange című film Benedict Cumberbatch főszereplésével egy zseniális idegsebész, dr. Stephen Strange történetéről szól, aki egy szörnyű autóbalesetet követően gyógyulását keresve mágikus képességekre tesz szert egy titokzatos helyen.

strange2

A főhős karaktere – az állhatatos megoldáskeresés, a bátorság, hogy a saját útját járja és a technológia iránti szenvedélye – tökéletes összhangban áll a Honor értékeivel, ezért a film már a kezdetektől számíthatott a márka támogatására. A Marvel filmek színekben, impresszív technológiai megoldásokban és inspiráló karaktereiben gazdag világa tökéletes hátteret ad a Honor technológiájának bemutatására, amely világszerte arra inspirálja felhasználóit, hogy álmodjanak nagyot, maradjanak fiatalok és legyenek bátrak – ahogy ezt szlogenje „For the Brave" is tükrözi.

A márka víziója legújabb csúcskészülékében, a Honor 8-ban teljesedik ki. Továbbfejlesztett dual kamera rendszerével, programozható okosgomb funkcióval ellátott ujjlenyomat-olvasójával és lenyűgöző üvegdizájnjával a Honor 8 kitágítja a lehetőségek világát. Az okostelefon zafírkék, gyöngyházfehér és éjfekete színben elérhető.

A Doctor Strange 2016. november 3-án debütál a magyar mozikban.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h7gvFravm4A[/youtube]

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: