a-logitech-bemutatta-wireless-all-in-one-keyboard-tk820-billentyuzetet/2013/08/13

A Logitech bemutatta Wireless All-in-One Keyboard TK820 billentyűzetét

2013. augusztus 13. Kocsis Bence

A Logitech ma bejelentette billentyűzet termékpalettájának bővítését. A vezeték nélküli Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 kényelmes gépelést és beépített touchpadjével kényelmes, érintéses vezérlést kínál.

A vezeték nélküli Logitech TK820 billentyűzet ultra vékony kivitelével igazán kevés helyet foglal el az asztalon, a navigációt pedig beépített touchpaddel segíti. Miután a touchpad mérete jócskán nagyobb a laptopokon megszokottakénál, használatával könnyedén és kényelmesen jelölhetünk ki elemeket, zoomolhatunk vagy lapozhatunk. A Logitech SetPoint szoftver letöltésével a touchpad 13 Windows 8 multi-touch gesztust támogat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AxlIeNtTccU[/youtube]

A vonzó megjelenésen túl, a billentyűzet magas fokú kényelmet is biztosít a gépelés során. A Logitech PerfectStroke technológiájának köszönhetően az írás során fellépő nyomóerő egyenletesen oszlik el a billentyűk felszínén, így minden gombnyomás hangtalan, s még akkor is simának érződik, ha a billentyűk szélét találnánk el. Az Incurve billentyűk lekerekített élei vezetik az ujjakat a használat során, így az írás gördülékenyen, gond nélkül folyhat akár órákon keresztül is.

logitech

A Logitech TK820 billentyűzet az apró Logitech Unifying jeladóval kerül forgalomba, amely korszerű és biztonságos 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatot kínál, egyesítve a vezetékes és a vezeték nélküli kapcsolatok előnyeit. A vezeték nélküli kapcsolat tökéletesen megbízható, így a billentyűzetet a számunkra legkényelmesebb pozícióban használhatjuk gyors adatátvitel és adatkapcsolati hibák nélkül.

logitech2

A Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 az Egyesült Államokban augusztustól vásárolható meg, Európában pedig szeptembertől lesz elérhető 99,99 dolláros javasolt kiskereskedelmi áron.

Írta: Kocsis Bence