a-qnap-bejelentette-a-qmedia-applikaciot/2016/07/05

A QNAP bejelentette a Qmedia applikációt

2016. július 05. Kocsis Bence Multimédia

A QNAP bejelentette a Qmedia alkalmazást a tvOS rendszerhez, mellyel a QNAP NAS-t használók hozzáférhetnek videoikhoz, fényképeikhez és zenéikhez az Apple TV-n keresztül.

A QNAP NAS sokkal több, mint egy biztonságos és megfizethető adattároló. A rengeteg szórakoztató és multimédiás applikációnak köszönhetően, a QNAP NAS a digitális otthonok központi egységévé válik, megosztva a tartalmakat és szolgáltatásokat a különböző eszközök között. A Qmedia appal, az Apple TV-n keresztül is hozzáférhetnek a NAS-on tárolt tartalmakhoz anélkül, hogy be kellene jelentkezniük arra.

“A QNAP célja az, hogy személyre szabott szolgáltatásokat adjon azon felhasználói számára, akik különböző platformokról és szolgáltatásokból szeretnének hozzáférni média tartalmaikhoz. A Qmedia kifejezetten a tvOS-t futtató eszközökhöz készült és felhasználóbarát lehetőséget kínál azon felhasználóknak, akik a NAS-on tárolt média tartalmaikhoz kívánnak hozzáférni az Apple TV-n keresztül.” nyilatkozta Marcus Yang, a QNAP termékmenedzsere.

us-appletv-2-qmedia-by-qnap1

A Qmedia támogatja az Apple TV 4 tvOS rendszerét. Ahhoz, hogy a Qmedia összes funkciója elérhető legyen a QNAP NAS felhasználóknak minimum a QTS 4.1.0 (vagy újabb) firmware-t kell használniuk a rendszerükön, valamint a Video/Photo/Music Station szolgáltatások aktívak kellenek, hogy legyenek.

A Qmedia már elérhető az Apple TV App Store-ban!

Apple TV eszköz követelmények: Apple TV 4 tvOS 9.0 (vagy újabb) rendszerrel, QNAP NAS firmware követelmények: QTS 4.1.0 (vagy újabb).

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: