A Razer bemutatta az EDGE Pro-t

2013. január 10. Herczeg Balázs

Bizonyára sokan tudjátok, hogy a napokban zajlika CES 2013 és nagyon sok bejelentés érkezik ilyenkor. A Razer a CES 2013-ra egy Gamereknek szánt tablettel rukkolt elő, mely a Razer Edge Pro nevet viseli.

Mivel a gamereket célozta meg a Razer az új termékével (bár kiket másokat), így lehet gondolni hogy erőforrásokban nincs hiány, hiszen a legújabb játékok kényelmes futtatására lett tervezve.

A legerősebb Tablet a világon:

The Razer™ Edge Pro-ban egy harmadik generációs Intel® Core™ processzor, és NVIDIA® GeForce™ videókártya működtet egy 10.1” colos HD multi-touch képernyőt, ezenfelül egy nagy teljesítményű SSD ad neki található benne, ennek köszönhetően kis méretű és könnyen hordozható.

Minden játékot és programot működtet:

A Razer™ Edge Pro több mint egy tablet, ez egy teljes értékű mobil gamer PC, ami képes minden alkalmazást és játékot futtatni. A Windows 8-al a gamerek a legnagyobb játékkönyvtárat tuják elérni a világon, szóval nem kell várnod a legnépszerűbb játékokra és szoftverekre.

A Razer Edge Pro lehetővé teszi a kapcsolatot a legnépszerűbb és legkelendőbb alkalmazásokhoz, multimédiához, és weboldalakhoz mint a; Netflix, Facebook, Skype, Spotify, és a többi... Nem kell aggódni ha van egy app rá, mert egy teljes funkciójú számítógéped lesz ami minden Windows 8-as alkalmazást fut.

Ez egy Tablet, ez egy PC, ez egy konzol:

Tablet mód: Az Edge egy teljes funkciójú windows 8 tablet azzal a képességgel, hogy minden érintőképernyős játék és alkalmazás fusson rajta.

Billentyűzet mód: A billentyűzet dokk a Razer Edge Pro-hoz a PC játékokhoz és alkalmazásokhoz lett optimalizálva, úgy hogy átalakítja az Edge Pro-t egy laptop kinézetű PC-re beépített hangszórókkal a jobb hangzás érdekében.

Mobil konzol mód: A gamepad kontroller a Razer Edge Pro-t az egyetlen olyan tabletté alakítja át, ami képes konzol szintű játékélményt elővarázsolni teljes PC játék támogatással, rezgő funkcióval és beépített hangszórókkal.

Otthoni konzol mód: Az állványa Razer Edge Pro-hoz engedélyezi a külső perifériák bevitelét, és a HDMI kábelének köszönhetően akár televízióra is kapcsolhatjuk a tabletet. Ezek a funkciók a legsokoldalúbb tabletet varázsolják az Edge Pro-ból.

Specifikációk:

Edge Pro
Processzor Intel Core i7 Dual core w/ Hyper Threading Base 1.9GHz / Turbo 3.0GHz
Memória 8GB DDR3 (2x4GB 1600MHz)
Videokártya Intel HD4000 (DX11) NVIDIA GT 640M LE (2GB DDR3, Optimus Technology)
kijelzó 10.1” (IPS, 1366x768) 10-point capacitive touch
Operációs rendszer Windows 8
Tárhely 128/256GB SSD (SATA-III)#
Network Intel WLAN (802.11b/g/n + BT4)
Egyéb Sztereó hangfalak 7.1 kodek támogatás (HDMI-vel) HD Webkamera (előlapi, 2MP) Mikrofonok Dolby Home Theater v4 USB 3.0 x1 (zöld, szupersebesség) Audio jack (3.5mm, 4-pole, stereo out / mic in)

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter