a-sharkoon-bemutatta-rush-er2-gamer-headsetjet/2016/08/05

A Sharkoon bemutatta RUSH ER2 gamer headsetjét

2016. augusztus 05. Uszkai Dávid

A Sharkoon bemutatta legújabb gamereknek szánt headsetjét a RUSH ER2-t. A Sharkoon RUSH ER2 zárt kialakítás, moduláris kábelezés és széles körű kompatibilitás jellemzi melynek köszönhetően konzolokon, laptopokon, okostelefonokon és persze számítógépeken is használhatjuk. Az állítható mikrofon jó hangzás és tiszta hangot ígér. A fejhallgató párnák nagyon kényelmes és biztonságos viseletet kínálnak hosszú használat után is.

RUSH_ER2_Blue_02

A kábelrendszer kétféle csatlakozást biztosít: az egyik a TRRS csatlakozó mellyel könnyen csatlakoztathatjuk konzolokhoz, laptopokhoz avagy okostelefonokhoz, míg a másik a jól megszokott két 3.5 mm-es csatlakozó melyet a PC-k esetén használhatunk. A kábelen van természetesen egy vezérlő panel is melyről állíthatjuk a hangerőt avagy lenémíthatjuk a mikrofont adott esetben. A TRRS-s csatlakozóval ellátott kábel, elég rövidnek mondható hisz csupán 110 cm, míg a két 3.5 mm-es csatlakozóval felszerelt változat 250 cm-es.

A Sharkoon RUSH ER2 Gaming Stereo fejhallgató megvásárolható fekete/piros, fekete/zöld, fekete/kék és fehér/narancs változatban, 27.99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xwZVar2I3xI[/youtube]

     

Írta: Uszkai Dávid