a-sharkoon-bemutatta-shark-zone-m50-jatekos-egeret/2016/07/21

A Sharkoon bemutatta Shark Zone M50 "játékos" egerét

2016. július 21. Kocsis Bence
A Sharkoon bővíti programozható, játékosoknak szánt periféria kínálatát a Shark Zone M50 lézeres egérrel. Az újdonság sárga színű, szövet bevonatú, aranyozott USB kábellel és szolíd sárga LED világítással rendelkezik. A játékosok igényeit az akár 8000 DPI felbontásra képes, 1000 Hz frissítéssel és 1-5 mm lift-off távolsággal működő Avago ADNS-9800 optikai szenzor próbálja kielégíteni. A jobb és bal egérgomb alatt elhelyezett Omron mikrokapcsolók biztosítják az egér hosszú élettartamát. Az egér alján öt darab láb kapott helyet, ami garantálja a zökkenőmentes használatot, emellett a csiszolt alumínium alsó rész a stabilitásért és tartósságért felel.
mouse

A Shark Zone M50 hét darab gombbal rendelkezik, melyek mindegyike programozható, emellett természetesen helyet kapott egy precíz görgő is. A mellékelt szoftver segítségével testre szabható a DPI "létra", frissítési sebesség, a dupla kattintási és görgetési sebesség és a tengely érzékenység, emellett lehetőség van makrózásra is. Komplett játékprofiljainkat könnyedén menthetjük az egér beépített memóriájába , így a beéllítások akkor sem vesznek el, ha másik számítógépen szeretnénk használni az M50-et.

A Sharkoon Shark Zone M50 egér 39,99 eurós ajánlott fogyasztói áron érhető el. További információkért látogass el a gyártó oldalára.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kV0WLDBclsU[/youtube]

Írta: Kocsis Bence