a-sharkoon-bemutatta-skiller-sgs3-premium-gaming-szeket/2017/05/19

A Sharkoon bemutatta SKILLER SGS3 Premium Gaming székét

2017. május 19. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon eddig a perifériák piacán jeleskedett, viszont most olyan útra tévedt, amelyet egyre több gyártó (a napokban pl. a Corsair - T1 Race) kipróbélt. Ez nem más mint a gamer székek piaca. A Sharkoon SKILLER SGS3 Premium Gamer Seat egy kimondottan sportos, de emellette elegáns ülő alkalmatosság, ami a robusztus acélszerkezetnek köszönhetően hosszú ideig teszi a dolgát. Ami komoly előny a SKILLER SGS3 esetében az a 75 mm-es "fékezhető" kerekek használata, mely kimondottan hasznos célt szolgál abban az esetben, ha valaki szimulátor rajongó  és nyomkodja a pedálokat.

A SKILLER SGS3 Premium Gaming Seat alapszíne a fekete, műbőr anyaghasználattal. A fő szín mellett varrás és dizájn elemekben kék, piros, zöld ás fehér színek is megjelennek. A méretes SKILLER logó a szék közepén minden esetben fehér színű.

skiller

A Sharkoon mindent megtett azért, hogy a játékos hosszú órák után is kényelmesen ülhessen a székben. Erről az ülésen és a háttámlán elhelyezett habszivacsok gondoskodnak. A további kényelemről a 4D állítható kartámaszok gondoskodnak. A magasságállításról egy Class4 besorolású (természetesen gázzal működő) emelő gondoskodik, mely 120kg terhelhetőséggel rendelkezik. A rugó funkció segítségével már-már hintaszékben érezhetik magukat a játékosok (0 ° és 14 ° között állítható a dőlés). A már említett fej mögé és a szék ülőrészére elhelyezett szivacspárnák igény szerint akár el is távolíthatók.

A Sharkoon SKILLER SGS3 Premium Gaming Seat fekete, fekete/kék, fekete/zöld, fekete/piros és fekete/fehér színösszeállításban megvásárolható 299 eurós ajánlott fogyasztói áron.

[youtube]

[/youtube]

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: