A Silicon Power tarolt a "Taiwan Excellence Awards 2013" rendezvényen

2013. január 03. Kocsis Bence Adattárolás

A Silicon Power, a világ egyik vezető adattárolási eszközöket gyártó vállalata megnyerte a "Taiwan Excellence Award 2013"-at, így már negyedszer zsebelte be az elismerést négy egymást követő évben. Minden termékük, melyet a díjra jelöltek győzött. Ez egy komoly elismerés a vállalat számára és megmutatja mire képes és hova jutott az évek során a Silicon Power.

A díjátadón 483 vállalat, 1221 terméke vett részt, és ezek között volt a Silicon Power 6 terméke, mely hatalmas sikert hozott az összes termékvonalon. Az Ultima U01, U03 és Touch T02 USB pendrive-ok, a Diamond D03 hordozható melevlemez és a Sky Share H10 Wi-fi meghajtó képviseltette magát a gyártó részéről.

Ultima U01: Ultima U03:   Touch T02: Diamond D03 Hordozható merevlemez, mely dizájnos külső alumínium borítást kapott. Persze a borításnak van még egy előnye a kinézeten kívül a többi műanyag borítású adattárolóval szemben. Sokkal strapabíróbb, nehezebben sérül meg és a hőleadása is hatékonyabb, mint a műanyag borításé. Sky Share H10 Ez az eszköz egy vezeték nélküli adattároló. Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a rajta található kedvelt tartalmakat wifi segítségével minden eszközről elérjék. Slim S70

A Slim S70 SSD egyesíti az esztétikát és a magas teljesítményt. A megszokott SSD-kel ellentétben, melyek 9,5 mm-es vastagsággal rendelkeznek, a Slim sorozattal még ebből is lefaragott a gyártó. A 7 mm-es vastagságnak köszönhetően még könnyebb elhelyezni a mobil számítástechnikai eszközökben. Az SSD-k borítása szálcsiszolt alumínium, mely alól csak a SATA III interfész látszik ki.

  A díjnyertes termékekről a gyártó oldalán találhattok információkat: http://www.silicon-power.com/

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: