a-toshiba-frissitette-modelljeit-a-meg-jobb-teljesitmeny-erdekeben/2015/09/04

A Toshiba frissítette modelljeit a még jobb teljesítmény érdekében

2015. szeptember 04. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A Toshiba számos, a teljesítményt növelő frissítést jelentett be a már meglévő modellek esetében, mint például az új, négymagos 6. generációs Intel Core processzorok a Satellite P50-C és Satellite P50t-C esetében. A gyorsabb indultástól kezdve a továbbfejlesztett reakcióidőn át a Toshiba összes multimédia- és gamer laptopjában elérhetőek a fejlesztések, hogy a felhasználók a legjobb teljesítményt kapják. Továbbá a Satellite Radius 11 és CL10-C frissítésként új dizájnnal és új processzorokkal is jelentkezik.

A Satellite P50-C és az érintőkijelzős P50t-C új fejlesztésként megkapta a négymagos, 6. generációs Intel Core i7-6700HQ processzort, így jobb adaptív teljesítményt és számos más funkciót kínál, mint például az Intel Turbo Boost technológiának köszönhető automatikus teljesítménynövelés, amikor arra szükség van. Az overclocking funkcióval pedig a felhasználóknak lehetőségük van az igényeiknek megfelelően beállítani a rendszert. Az NVIDIA GeForce GTX 950M grafikus vezérlő a CUDA technológiával és az NVIDIA Optimus technológiával párosítva, valamint a dupla SSD/HDD támogatással a Satellite P50-C széria igazi teljesítményt nyújt függetlenül a feladatok nehézségétől.

[caption id="attachment_59658" align="aligncenter" width="610"]Satellite P50-C_FullProd_Win10screen Satellite P50-C[/caption]

A multimédia felhasználókra és gamerek igényeire szabva, a Satellite P50-C termékcsalád esetében választhatunk a 15.6”-os, Ultra HD 4K képernyő – Chroma Tune valósághű színkalibrálóval –, valamint a HD vagy Full HD felbontások között. A felhasználók számára a lenyűgöző hangélményről a magas minőségű harman kardon sztereó hangszórók gondoskodnak. A csatlakoztathatóságért az újabb SD kártyaolvasó felel, ami már az UHS-II kártyaformátumot is támogatja a még magasabb sebesség érdekében.

Az AMD Radeon R9 M365X vezérlő – AMD EnduroTM technológiával – mostantól elérhető a Satellite P70-B és Qosmio X70-B gépeken, így több programot futtathat és maximalizálhatja a gaming-, valamint multimédia élményt. Mindkét modellt magas minőségű Full HD kijelzővel és prémium harman kardon hangrendszerrel látták el, hogy minden tartalmat a legkíválóbb minőségben élvezhessünk.

[caption id="attachment_59656" align="aligncenter" width="610"]Qosmio_X70-B_Full_Product_01_with_Win10 Qosmio_X70-B[/caption]

A teljesen átforgatható kijelzővel érkező Satellite Radius 11 és CL10-C frissítésként megkapta az Intel Celeron N3050 vagy Pentium N3700 processzorokat a jobb multi-tasking élményért és az egyenletesebb teljesítményért. Ennek köszönhető, hogy az üzemidő több mint 7 órára1 emelkedett, így akár egy teljes munkanapot is végigdolgozhatunk vele töltés nélkül.

[caption id="attachment_59657" align="aligncenter" width="610"]Sat_Radius11_L10W-C_Laptop_Mode Sat_Radius11_L10W-C[/caption]

Új dizájnelemeként mindkét modell szálcsiszolt alumínium borítást kapott selyemfényű arany színben. A Satellite Radius 11 360°-ban elforgatható HD kijelzőjén könnyedén választhatunk az öt lehetséges megjelenítési mód közül, igazi öt-az-egyben készüléket létrehozva. A Satellite CL10-C tökéletes választás lehet azoknak, akik egy kompakt méretű, könnyen hordozható, a felhőbe történő munkavégzésre is alkalmas laptopra vágynak.

Európában a Toshiba frissített modelljei 2015. negyedik negyedévétől lesznek elérhetőek.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: