Akció akciót követ a Tomb Raider legújabb előzetesében!


Két hónapunk van még a Lara Croft eredettörténetét boncolgató Tomb Raider moziig, a Warner Bros. Pictures és a Metro-Goldwyn-Mayer pedig most látta elérkezettnek az időt, hogy újból elhúzza az orrunk előtt a mézes madzagot. Megérkezett a friss, ropogós trailer, melyben a tét a túlélés!

Manapság egy rangosabb filmkészítő cég számára nem jelent kihívást összehozni egy játékadaptációt. Egy kiemelkedően jó játékadaptációval azonban már más a helyzet. Utóbbi olyan lehet a filmiparnak, mint a rák ellenszere a gyógyszeriparnak: óriási lenne rá az igény, de még nem készült belőle egy sem.  Elég ha csak szemügyre vesszük az utóbbi évek legnagyobb filmes kisiklásait ebben a kategóriában, kezdve a WarCraft-tól, az A 47-es ügynökön át egészen az Assassin´s Creed-ig, és lelki szemeinkkel máris látjuk sírba szállni annak reményét, hogy még napjainkban elkészülhet egy igazán jó film, melynek videójáték szolgáltatja az alapját.

A hamarosan mozikba érkező Tomb Raider ezzel szemben egy hatalmas mentés lehet. A legfrissebb előzetes alapján semmi okunk nincs borúlátásra a film kapcsán. Idén márciusban minden szem Alicia Vikander-re szegeződik majd. S hogy Roar Uthaug rendező dirigálásával sikerül –e megtörnie a játékadaptációkon ülő átkot, az nemsokára kiderül.

Premier: 2018, március 16.

Kapcsolódó cikk!