akcios-termekek-a-tomtop-kinalatabol/2017/10/26

Akciós termékek a TomTop kínálatából

2017. október 26. Uszkai Dávid

Partnerünk, a TomTop jóvoltából ezúttal is érkezett pár megfontolandó akció és kupon mely mellett nem mehetünk el csak úgy szó nélkül! Lássuk is mi a mostani felhozatal:

GoPro Hero akció kamera

Az első termék nem más mint a méltán híres akciókamera gyártó, a GoPro egyik belépő szintű kamerája mely F2.8-as lencsével, 5 megapixeles képfelbontással és 1080P 30 FPS, 720p 60 FPS videófelbontással érkezik. A technikai jellemzők mellett a minőség is garantált, hisz a GoPro már számtalanszor bebizonyította, miért is ők a piacvezetők ezen a területen. A GoPro Hero-val a belépő szintű kategóriát célozza meg a gyártó, ezt mutatja az ára is, hisz a Hero most az ACCAM6 kupon használatával mindössze 63.08$-ba kerül, ami durván 17.000 Ft-nak felel meg. Nem rossz ajánlat egy belépőszintű minőségi akciókamerához! Ha kedvet kaptál a vásárláshoz ITT vagy a lenti képre kattintva elérheted termék adatlapját.

Xiaomi Xiaoyi autós kamera

Hogy a kocsiban is megfelelő felszereléssel induljunk útnak, így itt van a Xiaomi egyik autós kamerája mely a Xiaoyi kódnevet kapta. Az autós kamerák nagyon hasznosak tudnak lenni, hisz egy-egy autós baleset esetén perdöntő bizonyíték lehet vitás esetek megoldásánál és nagy segítségre lehet a rendőröknek is. Épp ezen próbál meg segíteni a Xiaomi autós kamerája a Xiaoyi DVR kamera. A kamerát a szélvédőre rögzítve 165 fokos látószögben rögzíthetünk, full HD felbontás és 60 FPS mellett. Kapunk Wifi-s csatlakozást is aminek köszönhetően okostelefonunkkal rácsatlakozhatunk a kamerára és könnyen megoszthatjuk az azon található felvételeket.

Xiaomi Xiaoyi autós kamera 54.99$ helyett, most csupán 46.99$-ért (kb. 13 ezer Ft) a miénk lehet az  XMDVR47  kupont használvaami szintén egy jó ajánlat egy ilyen kameráért. Ha felkeltette az érdeklődésedet a Xiaomi Xiaoyi autós kamera ITT megvásárolható vagy a lenti képre kattintva.

DJI Mavic Pro Combo

A DJI mindig a minőségi kamerás drónjairól volt híres, ezek közül az egyik a Mavic Pro mely kis méretével ellentétben óriási teljesítményre képes. A Mavic Pro 4K-s UHD kamerával érkezik mely 30 FPS-el képes rögzíteni. A hatótávolsága is említésre méltó, hisz az OcuSync rendszernek köszönhetően 7 km-es körzetben használhatjuk és videózhatunk vele méghozzá igen sokáig, hisz egy töltéssel összesen 27 perc repülési időt ígér a gyártó. Sebességét tekintve 64 km/h-ás sebességgel tudunk maximum repülni vele. Természetesen van benne GPS is és telefonunkon keresztül folyamatosan nyomon követhetjük az aktuális felvételt és a drónt.

Ebben a kiadásban találunk pár extra tartalmat is maga a drón mellett melyek a következők: 1 hordozó táska, 2 extra akkumulátor, autós töltő, propellerek. Az eredetileg 1399$-ba kerülő csomag most 1149$-ért (kb. 303 ezer Ft) a miénk lehet a MAVIC1149 kupont használva. Értéke miatt, itt vám mentes kiszállítást is kapunk. Ha felkeltette érdeklődésedet ITT megvásárolhatod vagy a lenti képre kattintva.

USB-s hátizsák

Utolsó bemutatni kívánt termékünk nem más mint egy hátizsák mely nem csak egy sima hátizsák hisz tartalmaz pár hasznos extra funkciót is. Ilyen például a beépített USB kábel melynek köszönhetően akár okostelefonunkat is tölthetjük a hátitáskára dugva, feltéve ha van benne egy powerbankünk így sokkal praktikusabb és esztétikusabb az egész. Méretét tekintve 43 x 26 x 10 cm és számos zsebet találunk rajta, hogy megtaláljuk a nekünk legmegfelelőbb párosításokat. Amellett, hogy ez a hátizsák jól néz ki, az ára se vészes hisz a mostani villámakció keretén belül mindössze 19.99$-ért (kb. 5000 Ft) a miénk lehet IDE vagy a lenti képre kattintva.

Írta: Uszkai Dávid