alacsony-profilu-folyadekhutes-erkezett-a-corsair-muhelyebol/2015/12/04

Alacsony profilú folyadékhűtés érkezett a Corsair műhelyéből

2015. december 04. Kocsis Bence Hűtés hírek
A Corsair bejelentette első alacsony profilú folyadékhűtését, a Hydro Series H5 SF modellet, mellyel csendes és hatékony hűtés varázsolható a legkisebb számítógépházakba is. A processzorhűtőt bármilyen mini-ITX alaplapra fel lehet szerelni, a speciálisan "hangolt" alacsony zajszintű ventilátorral kiegészített radiátor pedig lehetőséget ad akár CPU tuningra is.
A Hydro Series H5 SF mindössze 84 mm magas, azaz alacsonyabb a normál 90 mm-es ventilátorral ellátott léghűtéseknél. Kis méretei ellenére a hűtő 150 W hőleadást is képes kontroll alatt tartani. A 120 x 40 mm-es méretű radiátor 120 mm-es ventilátora előre beszerelt, elhelyezésével nem kell bajlódni. Mivel a hűtő közel van az alaplaphoz, ezért más folyadékhűtésekkel ellentétben képes az alaplap hőmérsékletét is némiképp csökkenteni.
Corsair_Hydro_Series_H5_SF_02 Corsair_Hydro_Series_H5_SF_03
.
Az új hűtő teljesen kompatibilis a Corsair Obsidian Series 250D, Carbide Series Air 240 és Graphite Series 380T számítógépházakkal, különös tekintettel az érkező Bulldog számítógépházra, mely egy akár nappaliban is használható 4K-s gamer gép otthona lehet.
A Corsair Hydro Series H5 SF már elérhető 80 dolláros ajánlott fogyasztói áron. Specifikációkért, bővebb információkért látogassatok el a gyártó oldalára.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: