az-adata-bemutatta-az-xpg-v3-ddr3-as-tuningmemoriat/2014/07/24

Az ADATA bemutatta az XPG V3 DDR3-as tuningmemóriát

2014. július 24. Kocsis Bence Memória hírek

Az ADATA bemutatta a legújabb XPG V3 sorozatú tuning memóriát, amely stabil 3100 Mhz-en jár. Kétcsatornás módja arra van tervezve, hogy biztosítsa a játékosok és a PC iránt rajongók számára a legnagyobb teljesítményt az Intel negyedik és ötödik generációs Core processzorok és a legújabb Z97 platform által.

A 3100 MHz-es maximális sebességgel, és az akár 24.8GB/s-os adatátviteli teljesítménnyel az XPG V3 sorozat ismét új szintre emeli a játékélményt. Támogatja az Extreme Memory Profile (XMP) 1.3-as verzióját és a Thermal Conductive Technológiát (TCT), ami hatékonyan csökkenti a rendszer hőmérsékletét. Segítségével mindegyik memórialapkával direkten érintkezik a hűtőborda, biztosítva az integrált áramkör és a NYÁK azonos hőmérsékletű környezetben való működését a legjobb stabilitás érdekében, akár teljes terhelés mellett is.

Köszönhetően a leválasztható lamellák kiterjesztésének és a két uncia rezet is tartalmazó nyolcrétegű NYÁK-nak, az XPG V3 sorozat kiváló hűtési teljesítményt és stabil adatátvitelt kínál. A két uncia réz nagyban csökkenti az elektromos ellenállást, és kisebb fogyasztást tesz lehetővé a nagyobb hatékonyság érdekében. Szintén segíti a jelátvitel integritását az alacsonyabb EMI (ElektroMágneses Interferencia) következtében, lehetővé téve a túlhajtóknak a kiváló teszteredmények elérését.

adata_3100_02

A leválasztható hűtőborda cserélhető vagy rögzíthető csavarokkal, ami az XPG V3 sorozatú memóriákat tartósabbá teszi a hosszú távú használat során. Továbbá egy extra lamellapár található az első szállítmányok csomagjában, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy elcseréljék a lamellákat és megteremtsék a leghűvösebb gépet! A biztonság és a kiváló szolgáltatás biztosítása érdekében mindegyik XPG gaming modul RoHS-kompatibilis és élettartam garanciával érkezik.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: