az-adata-kiadta-a-stilusosan-uj-uc340-es-usb-3-0-s-flash-drive-ot/2014/12/06

Az ADATA kiadta a stílusosan új UC340-es USB 3.0-s Flash Drive-ot

2014. december 06. Gosztonyi Adorján

Az ADATA Technology, a nagyteljesítményű DRAM modulok és NAND Flasht alkalmazó termékek egyik vezető gyártója bemutatta az új UC340-es USB flash drive-ot. A Choice UC340-es flash drive vágott geometriai vonalakkal és tiszta, fényes bevonattal rendelkezik. Használhatja nyakláncon, pénztárcában vagy a kulcstartón. A SuperSpeed USB 3.0-s kapcsolattal mindössze pár pillanatot vesz igénybe a 16 és 256GB közötti hang-, video- és adatfájlok átmásolása. Csupán nyomja meg a színes fejrészt, hogy előkerüljön az USB konnektor, majd nyomja meg újra a visszahúzáshoz. Szimpla, stílusos, praktikus. Kattintsa be a stílusát az ADATA UC340-es flash drive-val!

Stílusos & Hordozható

Az UC340 teljesen elegáns geometriai megmunkálásra épül. A több fekete háromszöges felület a külső borításon kiegészíti a ragyogóan színes, áttetsző testet. Ez nem csupán egy adattároló, megtestesíti a legjobb teljesítményt és minőséget a divat klasszikus vonalaival. Szimplán kattintson az USB fejrészre, hogy előkerüljön és visszahúzódjon a konnektor gyorsan és egyszerűen. Védősapka nélkül nem lehet mit elveszteni, így az UC340-et egyszerre kényelmes és könnyű használni. Egy nagy háromszög alakú kantár lyuk is található az UC340 ízléses geometriai dizájnjában. Használja kulcstartón, esetleg viselje nyakláncon vagy karkötőn.

UC340_Blue&Red-01

Gyors & Praktikus

Az UC340 16GB és 256GB közötti kapacitással érkezik, és megfelel az USB 3.0-s nagy teljesítményű SuperSpeed adatátviteli szabványnak. A 200/120MB/s-os olvasási/írási sebességével élvezheti a gyors adatátvitelt, amely redukálja a videók, hanganyagok és dokumentum fájlok másolásához szükséges időt. Az ADATA Choice UC340-es flash drive-val, megtapasztalhat egy elegáns egyensúlyt a stílus és a tökéletes praktikusság között. Továbbá az USB flash drive-ot vásárlók jogosultak az ADATA ingyenes "UFDtoGO” és “OStoGO” szoftvereinek letöltésére, valamint élvezhetik az élettartam-garanciát, ami teljes mobilitást és kényelmet biztosít.

Adata_logo_www.kepfeltoltes.hu_

Írta: Gosztonyi Adorján