az-asus-az-ifa-2016-kiallitason-bemutatta-a-zenvolutiont/2016/09/02

Az ASUS az IFA 2016 kiállításon bemutatta a Zenvolutiont

2016. szeptember 02. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A berlini IFA 2016-ra időzített ASUS sajtórendezvényen Eric Chen, az ASUS alelnöke lépett az emelvényre, hogy bemutassa a ZenWatch viselhető eszközök családjának legújabb tagját, az Android Wear platformra épülő ZenWatch 3-at. Bejelentette még a legfrissebb noteszgépek, „2 in 1” PC-k, táblagépek és képernyők európai megjelenésének időpontját és árát is. A bemutatott termékek között a ZenBook 3, a Transformer 3 Pro, a Transformer 3, a ZenPad 3S 10 és a ZenScreen szerepeltek.

A ZenWatch 3 egy elegáns és személyre szabható, Android Wear rendszerű hordható eszköz, amelyen egy pillantással áttekinthetők az azonnali és időszerű információk, ráadásul teljes funkcionalitású aktivitáskövetőként is szolgál, hogy viselője motivált maradjon és elérhesse fitness-céljait. Az órakészítők kifinomult hagyományait követő, aprólékos megmunkálású ZenWatch 3 az első olyan ZenWatch modell, amelyet gyönyörű kerek tokba szereltek.

ZenWatch 3

A ZenBook 3 egy különleges, felsőkategóriás, páratlan teljesítményű noteszgép, amely elképesztően vékony is: mindössze 11,9 mm vastag, és Intel Core i7 processzorral van felszerelve. A Transformer 3 Pro a világ legsokoldalúbb PC-je, amelynek karcsú, vékony háza extrém teljesítményt rejt. A Transformer 3 pedig különleges hordozhatósággal gondolja újra mindazt, amit egy „2 in 1” PC-től elvárunk. Mindkét gépet páratlan bővíthetőség jellemzi, olyan kiegészítők választékával, mint az ASUS Universal Dock, az ASUS Audio Pod, a VR/4K UHD-élményre felkészített ROG XG Station 2 és az ASUS Pen.

ASUS ZenBook 3_UX390_Intel 7th gen core i7 CPU and 1TB SSD

„A 7. generációs Intel Core processzorral tovább növelt hatékonysággal tudunk még magasabb teljesítményszinteket kínálni, és új médiaszolgáltatásokat is bemutathatunk, amelyek hozzásegíthetik a felhasználókat ahhoz, hogy teljesen körbevehessék magukat az internet kínálta élményekkel, vagy akár ilyen tartalmakat készíthessenek” – mondta Chris Walker, az Intel Client Computing csoportjának alelnöke, a Mobility Client Platforms részleg vezérigazgatója. „Az Intel büszke arra, hogy az ASUS-szal szorosan együttműködve lenyűgöző új ZenBook és Transformer termékek sorát nyújthatja.”

Az ASUS ZenScreen MB16AC a világ legvékonyabb és legkönnyebb hordozható, Full HD felbontású monitora. Hibrid USB Type-C (USB-C) csatlakozója az áramellátást és a video-jelátvitelt is képes biztosítani, és bármilyen USB-C vagy USB Type-A csatlakozós noteszgéppel használható.

MB16AC

A ZenPad 3S 10 egy 9,7 hüvelykes, Android platformos táblagép, amelynek fantasztikus nagyfelbontású (QXGA, 2048x1536 képpontos) érintőképernyője egy elképesztően karcsú, kompakt és elegáns házban kapott helyet. Arról, hogy remekül szolgálja a szórakoztatást, olyan funkciók gondoskodnak, mint az ASUS Tru2Life videojavító technológia, a nagy teljesítményű, sztereo audiorendszer a maga ötmágneses hangszóróival, illetve az NXP intelligens erősítőtechnológia – mind-mind nagy segítség ahhoz, hogy a médiatartalmak a lehető legjobban nézzenek ki és szólaljanak meg.

ZenPad 3S 10_Glacier Silver_front 2

   

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: