az-asus-bemutatta-az-usb-s-xonar-u7-hangkartyat-es-fejhallgato-erositot/2013/04/22

Az ASUS bemutatta az USB-s Xonar U7 hangkártyát és fejhallgató-erősítőt

2013. április 22. Kocsis Bence Periféria hírek

Az ASUS ma bemutatta Xonar U7 jelű, kompakt, USB-s külső hangkártyáját és fejhallgató-erősítőjét, amely erős és tiszta, 114 dB jel-zaj arányú (SNR) hangot biztosít az USB-s csatlakoztathatóság kényelmével együtt. A Dolby® Home Theater v4 változatát is támogató készülékben egy fejhallgató-erősítő is található, valamint külön mikrofon- és hangerőszabályzó potméterekkel rendelkezik.

A Xonar U7 remek választás a PC-s játékosok számára, akik erős és tiszta hangokat igényelnek, és ezeket fejhallgatón szeretik hallgatni. Emellett zenehallgatáshoz is ideális, hiszen sokkal hatásosabban és részletgazdagabban szólaltatja meg a hangokat, mint a számítógépházba épített hardver. Az USB-bemeneten csatlakozó készülék nem igényel külön tápegységet: azonnal, telepítés nélkül használható, és a PC házát sem kell hozzá megbontani.

asus3

asus2

asus1

ELÉRHETŐSÉG ÉS ÁRAK:

Az ASUS Xonar U7 USB hangkártya és fejhallgató-erősítő május közepétől válik elérhetővé hazánkban, méghozzá 23 990 Ft-os ajánlott végfelhasználói áron.

SPECIFIKÁCIÓK:

  • 114 dB SNR (jel-zaj arány)
  • 10 Hz–46 kHz frekvenciaválasz
  • 7.1 csatorna
  • 192 kHz, 16/24 bites mintavételi sebesség
  • 32–150 ohmos fejhallgató-erősítő
  • 2 db RCA az előoldali bal-jobb csatornáknak, 3 db 3,5 mm-es aljzat az oldalsó/középső/hátsó csatornáknak, 1 x 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, 1 db 3,5 mm-es mikrofon/vonali bemenet és 1 db koaxiális S/PDIF kimenet

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: