az-fsp-bemutatja-folyadekhuteses-hydro-ptm-850w-80-plus-platinum-tapegyseget

Az FSP bemutatja folyadékhűtéses Hydro PTM+ 850W 80 Plus Platinum tápegységét

2019. április 09. Kocsis Bence Tápellátás hírek /

Az FSP bemutatta második folyadékhűtéssel szerelt tápegységét, a Hydro PTM+ 850W-t. A Hydro PTM+ 1200W sikerét megismételve a Hydro PTM+ 850W lehetővé teszi a játékosoknak, hogy számítógépük maximális teljesítményét kiaknázzák egy kiváló és csendes tápegységgel. Normál használat, filmnézés, valamint egyszerűbb játékok használata során a Hydro PTM+ 850W teljesen néma marad, hiszen 425 W teljesítményig passzív hűtéssel üzemel, míg a beépített Bitspower vízhűtés használatával szükség esetén akár 1000 W leadására is képes. Más körülmények között az intelligens vezérlésű ventilátor biztosítja a nagy teljesítményt és az alacsony zajszintet. Az egyedi hűtési megoldásnak és hatékony kialakításának (DC-DC felépítés) köszönhetően biztosítható a kiváló 92%-os hatásfok. A folyadékhűtéses egység G1/4 menetes, 12 mm-es csőcsatlakozókat használ, amelyek kemény és hajlékony csövekhez egyaránt bevethetőek, így a tápegység a legjobb választás azoknak a moddereknek is, akik szeretnék integrálni a tápegységet is a megálmodott számítógépbe. A cserélhető oldalsó matricák és a beépített RGB világítás lehetővé teszi a felhasználóknak a Hydro PTM+ 850W külsejének testre szabását is.

A Hydro PTM+ 850W belsejében a lehető legjobb minőségű alkatrészeket találjuk, a 100 %-ban japán kondenzátorok biztosítják a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. A felépítés egy darab 12 V-os ágat tartalmaz DC-DC modullal a lehető legnagyobb hatásfokhoz és a 80 PLUS Platinum tanúsítványhoz szükséges feltételek teljesítéséhez. Túlfeszültség-, túláram- és túlmelegedés elleni védelem minden esetben rendelkezésre áll, így rendkívül megbízható a tápegység. Bár 850 W leadására lett hitelesítve, a folyadékhűtés használata mellett a Hydro PTM+ 850W 1000 W-tal is terhelhető.

A Hydro PTM+ 850W egy, a Bitspower által kifejlesztett, a tápegységbe integrált folyadékhűtőt használ. Ez az egyedi megoldás azokat célozza, akik rendszerük kinézetét is nagyon fontosnak tartják, közben pedig szeretnék elérni a legnagyobb teljesítményt. A megoldás lehetővé teszi az optimális hűtést akkor is, ha kihasználjuk a vízhűtés adta lehetőségeket, és akkor is, ha nem. Amennyiben rendszerünk 425 W-nál kevesebb energiát vesz fel, a tápegységnek nincs szüksége külön hűtésre, teljesen néma marad, míg 425 és 850 W között egy intelligens módon vezérelt ventilátor dolgozik alacsony zajszinten és optimális teljesítménnyel. Végül, ha folyadékhűtéses rendszert használunk, a maximális kivehető teljesítmény 1000 W-ra nő, így a Hydro PTM+ 850W a leghatékonyabb 1 kW-os tápegység a piacon.

Az FSP Hydro PTM+ 850W már elérhető 399 eurós ajánlott áron.

Írta: Kocsis Bence

Hozzászólások