az-msi-bejelent-egy-uj-gaming-korszakot-a-ces-2015-kiallitason/2015/01/07

Az MSI bejelent egy új GAMING korszakot a CES 2015 kiállításon

2015. január 07. Kocsis Bence Hardver Hírek

Az MSI díjnyertes felállással robban be a 2015-ös évbe GAMING termékeivel, beleértve a GT80 Titan SLI notebookot - a világ első beépített mechanikus billentyűzetes laptopját, a CES Innováció díjas GS30 Shadow GAMING dokkolóját, a GT72 Dominator Pro notebookot, az AG240 4K All-in-One GAMING PC-t és az X99A GAMING 9 ACK alaplapot, valamint egy vadonatúj és átalakított GE62 Apache a következő generációs MSI GE sorozatú GAMING notebookot, meg egyebeket. “A PC-s játékok folyamatosan fejlődnek és játékos gépeink sora kész vállalni az újabbnál-újabb kihívásokat." mondja Andy Tung az MSI Pan America elnöke. "Már felvettük a kesztyűt, a lehetőségek garmadát kínálva minden típusú játékos számára.”

image005

A GT80 Titan SLI a világ első beépített mechanikus Gaming billentyűzettel rendelkező notebookja Cherry MX Brown kapcsolókkal a SteelSeries által tervezve. Az első olyan gamer notebook, amely duál NVIDIA GTX 980M GPU-val rendelkezik SLI-ben és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén frissítse az összetevőit, beleértve a kettős NVIDIA MXM grafikus kártyát is ha szükséges. Támogatja az akár 4x M.2 SATA SSD RAID 3-t, 32GB memóriát, szuperhatékony dupla-ventilátoros hűtőrendszerrel vezeti el a hőt mindkét grafikus kártyán és a processzoron is a 8-hőelvezetőcsöves megoldással.

image006

Kiváló GAMING ökoszisztéma, a GS30 Shadow és a GAMING Dock egy őrülten erős játékgép kombó otthonra és utazásra egyaránt. A GS30 Shadow ami csak 0,77 hüvelyk vastag és súlya is kevesebb mint 1,2kg és a világ első eGPU támogató megoldása, asztali grafikával PCIe 3.0 x16 csatlakozással, teljes hosszal és szélességgel.

image007

A megfizethető gamer laptopok következő generációja, a GE62 Apache NVIDIA GTX 965M és 970M grafikával, dupla "kipufogó" rendszerrel, SteelSeries Gaming billentyűzettel és egyebekkel. Az MSI GE62 rávilágít egy teljesen új tervezésre, ami a korábbi modellekhez képest javítja az akkumulátoridőt akár 46%-al, súlya kevesebb mint 2,7kg és alig 1.14 hüvelyk vastag.

image008

A világ első Ultra HD 4K kijelzővel rendelkező All-in-One gaming PC-je, az AG240 4K Edition különböző élvonalbeli Gaming alkatrészekkel büszkélkedik, beleértve a 3x mSATA SSD-t RAID 0-ban, a legújabb Intel processzort, NVIDIA GeForce 900M Sorozatú GPU-t és az "MSI Anti Flicker" ill. "Less Blue Light" technológiáit is.

image009

Az AP16 Flex nem egy tipikus AIO PC. Ez egy könnyedén változtatható All-in-One PC vagy Tablet PC. Egyedülálló forgó kitámasztójával, akár 90 fokkal visszafordítható, azt egy függőleges állványként használható, vagy akár falra is szerelhető nagy kijelzőtáblaként. Az Intel Bay Trail J1900 Quad Core processzor és a LED háttérvilágítás biztosítja a ventilátor nélküli kialakítást, az AP16 Flex így tökéletesen megfelel mind a kereskedelmi úgy a lakossági környezetben történő felhasználásra.

image010

A Nemzetközi CES Innovations 2015 Design and Engineering Awards kitüntetettje ez az alaplap, az MSI X99A GAMING 9 ACK, a világ első alaplapja USB 3.1 csatlakozóval, elképesztő adatátviteli sebességet biztosítva, valamint a Killer DoubleShot Pro technológiát használva, ami ötvövi a Killer LAN és Killer Wi-Fi AC megoldásokat. Továbbá, az X99A GAMING 9 ACK alaplap számos funkciót tudhat az arzenáljában, mint pl. a Streaming Engine, Turbo M.2 32Bg/s, Audio Boost 2, 4utas SLI támogatás és sok minden más.

image011

Az új Z97A GAMING 6 alaplap a világon az első olyan alaplap, amely USB 3.1 és Type-C csatlakozóval is rendelkezik. Az USB Type-C csatlakozó a jövő csatlakoztatásáért felelős, egy olyan felülettel, ami megkönnyíti és felgyorsítja a csatlakoztatást. Ezzel a csatlakozóval vakon is csatlakoztathatjuk a kábelt a gépünkhöz anélkül, hogy odafigyelnénk fordítva áll-e a kábel a kezünkben. Ennek köszönhetően nem kell küzdeni a gép és a kábel irányán, könnyedén csatlakoztathatunk bármit legyen az akár a gép hátoldalán is.

image012

A világ elit modderei ihlették, velük együttműködve tervezett és kidolgozott az új X99S SLI Krait Edition alaplap biztosan más mint az eddig megszokott alaplapok. Úgy tervezték, hogy tökéletes megoldás legyen azok számára akik funkciókban gazdag, gyors és hatásos, egyedi megjelenést szeretnének. Az X99S SLI Krait Edition alaplap már kapható a boltokban.

image013

A megjelenés óta az MSI GTX 970 GAMING és GTX 980 GAMING alapú grafikus kártyák "csak ennyi" elismerést kaptak a médiától és végfelhasználóktól egyaránt: kiváló ár-érték arány, remek teljesítmény és minőség, valamint intelligens hűtési megoldás az új TWIN FROZR V technológiával. Az MSI által eladott 100 millió NVIDIA alapú grafikus kártya - mérföldkő megünnepléseként kiadásra kerül egy egyedi tuningolt GTX 970 GAMING 100 Million Edition (GTX 970 GAMING 100ME) grafikus kártya TWIN FORZR V hűtéssel, az NVIDIA jól ismert zöld szinében pompázva. Hogy teljes legyen a csomag, egy felhasználóbarát Gaming alkalmazás segítségével számos funkciót biztosítunk, együtt az MSI Afterburner-rel, a híres tuning szoftverrel és XSplit Gamecaster online streaming lehetőséggel is.

image014

Az MSI standján egy új duál-hűtéses grafikus kártya is bemutatásra kerül, fekete-fehér színben pompázva. ez az új egyedi formájú grafikus kártya tökéletesen illik a Z97S SLI Krait Edition és X99S SLI Krait Edition alaplapokhoz, lehetővé teszi, hogy a modderek és egyéb rajongók egy teljesen fekete-fehér rendszert hozzanak össze..

PANOCAM egy fejlett 360° látószögű IP kamera, 1600x1600 felbontással, helyi és időzített felvétel funkciókkal ellátva és egyszerű Data Overview Voice audio párosítású. Android és iOS támogatással a PANOCAM határtalan rálátást és nyugalmat biztosít - bárhol is van az ember.

image015

Az MSI továbbá bemutatja a WS60 Workstationt az egyik legkönnyebb de mégis nagy teljesítményű mobil munkaállomást; a GS60 4K notebookot, a világ legvékonyabb és legkönyebb 4K-s GAMING notebookját, az AG270 Gaming AIO-t, a világ első igazi 27"-es Gaming AIO-ját és további komponens termékeket az Aria Suites-ban.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: